Academica Clinceni - FC Botoșani 2-1! AL-Mawas, descătușat, dar o înfrangere dureroasă în TROACA de la Clinceni

Academica Clinceni - FC Botoșani 2-1! AL-Mawas, descătușat, dar o înfrangere dureroasă în TROACA de la Clinceni

FC Botoșani a pierdut deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, la capătul unui meci echilibrat pe un teren imposibil, un adevărat pericol pentru jucători, în care FC Botoșani a jucat aproape o repriza în inferioritate numerică.

Academica Clinceni a deschis scorul în minutul 13, atunci când Adrian Popa a profitat de greșeala lui Rodriguez și a înscris în poarta lui Hankic.

Egalarea a venit în minutul 27. Patache, jucator aflat într-o formă de zile mari, i-a servit excelent  lui Al Mawas, iar sirianul a înscris primul gol în  România.

La începutul  reprizei secunde, Alin Șeroni a fost eliminat, primind două cartonașe  galbene în doar 3 minute. Astfel, din minutul 49 FC Botoșani a evoluat în inferioritate  numerică.

Trupa lui Marius  Croitoru a rezistat până în minutul 73, atunci când bulgarul Chunchukov driblat 3 jucători botoșăneni și reușea  să înscrie.

În finalul meciului,  FC Botoșani a cerut două lovituri de la 11 metri, însă  ambele au fost corect neacordate.

Toutouh  a ratat o ocazie imensă în minutul 91, când a trimis pe lângă poarta din linia de 11 metri. Ratea danezilui a reușit să îl scoata din sărite pe Marius Croitoru, vocea antrenorului auzindu-se pe transmisiunea video a partidei.

FC Botoșani a plecat fără puncte de la Clinceni și se distanțează de locurile de play-off. Etapa viitoare, FC Botoșani o întâlnește pe Hermanstadh Sibiu, duminică,  de la ora 12:00, pe "Municipal".

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Un semn. De Victor Teișanu

Vineri, 14 Mai 2021
169

Și a venit din nou acel moment de liniște al zilei în care o nouă poezie venită pe adresa de e-mail trebuie să ajungă la dumneavoastră.  Vă dorim lectură plăcută.***...

Academica Clinceni - FC Botoșani 4-3! Eșec dur

Vineri, 14 Mai 2021
278

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni, în deplasare. FC Botoșani părea sa conducă soarta meciului, conducând cu 0-2 încă din minutul 16, dupa autogolu...

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie (proiect)

Vineri, 14 Mai 2021
242

Termenul de depunere a declaraţiei de beneficiar real va fi prelungit până la 1 octombrie, iar documentul va putea fi depus sub formă de înscris sub semnătură privată ori formă elec...