Antrenorul Craiovei, ingrijorat de starea terenului de la Botosani, acoperit in aceste momente de zapada! FOTO
SPORT

Gheorghe Mulţescu nu e convins că CS Universitatea Craiova poate lupta pentru titlu în acest sezon în ciuda debutului entuziasmant de an al oltenilor, care au surclasat-o pe FC Voluntari, scor 5-0. 

Antrenorul Craiovei, ingrijorat de starea terenului de la Botosani, acoperit in aceste momente de zapada! FOTO

Terenurile proaste şi condiţiile meteo nefavorabile îi dau fiori antrenorului "alb-albaştrilor". CSU Craiova va veni sambata la Botosani pentru a juca cu echipa lui Leo Grozavu, partida ce va avea loc incepand cu ora 18:00.

"Merităm să fim în lupta pentru titlu, dacă ne uităm la jocul nostru, dar sunt şi alţi factori. Noi nu avem terenuri încălzite peste tot, nu putem juca pe terenuri bune, dacă dai de astfel de terenuri denivelate şi îngheţate se nivelează valorile. Pentru noi e mai greu, pentru că avem un joc de posesie. Acum ne preocupă terenul de la Botoşani, înţeleg că vine din nou frigul", a declarat Mulţescu la "Digi Sport Matinal" de la Digisport 1.

De fapt, frigul a venit deja, iar stadionul Municipal este acoperit de zapada, dupa ninsoarea de marti. Angajatii Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement Botosani au inceput deja sa curate tribunele, urmand ca in scurt timp sa intervina pentru a indeparta zapada si de pe gazon. Cu toate acestea, mai mult ca sigur jucatorii vor avea de suferit.

Sambata, meteorologii anunta temperaturi intre -5 si -10 greade Celsius, la Botosani.


 

 

Spune-ne opinia ta