Andrei Patache: "Trebuie sa avem mai mult curaj, pentru ca ne-am respectat prea mult adversarul"

Andrei Patache: "Trebuie sa avem mai mult curaj, pentru ca ne-am respectat prea mult adversarul"
Fundasul dreapta al celor de la FC Botosani, Andrei Patache, este de parere ca in unele partide jucatorii au respectat prea mult adversarii si din aceasta cauza au fost invinsi, iar aceasta atitudine trebuie sa se schimbe.

"Am castigat cu o etapa in urma si trebuie sa insiruim un lant de victorii ca sa ne fie mult mai bine. Va dati seama ca n-am mai castigat de 5 luni si presiunea era una normala si speram ne fie mult mai bine cu victoria de sambata. Trebuie sa avem mai mult curaj pentru ca in multe momente i-am respectat prea mult pe adversari. Vin meciuri si mai grele si trebuie sa le castigam.", a declarat fundasul Andrei Patache.

Intrebat care este secretul jocurilor bune facute de fundas in ultimul timp, pentru ca este om de baza in partea dreapta a apararii, acesta a precizat ca doar munca si seriozitatea.

"Seriozitatea si munca de zi cu zie. M-am ferit si de accidentari, am fost apt si antrenorii s-au bazat pe mine", a spus Patache.

Partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara va avea loc sambata, 8 martie, la ora 14:00 si va fi LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
11

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...