Alin Cârstocea: "Botoșaniul este una dintre echipele bune ale campionatului" - VIDEO

Noul mijlocas stanga al echipei FC Botosani, Alin Cârstocea, spune ca a decis sa semneze cu formatia pregatita de Leo Grozavu pentru ca este una dintre echipele bune ale campionatului si spera sa se integreze cat mai repede.

Alin Cârstocea: "Botoșaniul este una dintre echipele bune ale campionatului" - VIDEO

Cârstocea implineste 25 de ani pe 16 ianuarie si a mai evoluat la Viitorul Constanta, FC Voluntari si ACS Poli Timisoara.

"Cred ca am luat o decizie foarte buna am venit aici. Botosaniul este una dintre echipele bune ale campionatului, au jucatori buni si este o echipa unita. Sper sa ma integrez repede si sa facem treaba buna aici. Da, cred ca putem prinde Play-Off-ul. Este o diferenta mica de puncte si cred ca este posibil. Daca dam totul si castigam meciurile de acasa, avem o sansa mare sa prindem Play-Off-ul. Europa League este un obiectiv maret pentru toti. Echipa anul trecut a si jucat in Europa League si cred ca este un lucru bun, dar trebuie sa terminam cat mai sus. Va fi grea lupta pentru tricoul de titular, sunt jucatori buni, dar asa este peste tot si trebuie sa munceasca fiecare ca sa-si castige locul in echipa", a declarat Alin Cârstocea, inainte de plecarea in Turcia.

 

Spune-ne opinia ta