Alberto Cobrea: "E un pas inainte pentru mine. Toata lumea mi-a spus ca e un club serios" - VIDEO
SPORT

Noul portar al echipei FC Botosani, Alberto Cobrea, era al treilea portar al celor de la Dinamo Bucuresti, insa a semnat cu echipa lui Leo Grozavu pentru a avea sansa de a juca in Liga 1.

Alberto Cobrea: "E un pas inainte pentru mine. Toata lumea mi-a spus ca e un club serios" - VIDEO

Spune ca a venit la Botosani pentru ca a auzit numai cuvinte de lauda si spera ca impreuna cu colegii sa califice echipa in Play-Off.

"Am renuntat acolo la contractul cu Dinamo pentru ca nu mi s-a dat nicio şansă de a juca si am preferat sa vin aici la o echipa care are foarte mare stabilitate, un club foarte serios, toata lumea mi-a spus. De cand s-a infiintat nu au fost probleme si asa te pot gandi doar la fotbal, la ceea ce ai de facut si nu trebuie sa te gandesti la alti factori care sa-ti influenteze jocul. Sunt bucuros ca am venit aici, baietii sunt super ok, toata lumea e ok. Pentru mine e un pas inainte si sper sa le satisfac dorintele, sa fie multumiti de mine in cantonament si sa incep sa joc. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele. Eu unul cred în play-off şi voi lupta împreună cu coechipierii mei pentru a atinge acest obiectiv. Probabil vor mai veni cati jucatori si campionatul va fi mult mai puternic. Ştiu că mulţi abia aşteaptă să ajungă la granzii Capitalei, dar decat s lustruiesti banca de rezerve, mai bine nu.", a declarat Alberto Cobrea.

 

Spune-ne opinia ta