A doua ediție a Crosului Săvenilor va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, detalii despre participare!

Asociația Arlechino Moldova are plăcerea de a anunța organizarea celei de-a doua ediții a „Crosului Săvenilor”. Acest eveniment, desfășurat sub sloganul „Alergăm împreună pentru o viață mai sănătoasă”, este dedicat promovării unui stil de viață activ și sănătos și încurajează participarea familiilor. 

A doua ediție a Crosului Săvenilor va avea loc sâmbătă, 15 iunie 2024, detalii despre participare!

Este o ocazie perfectă pentru părinți și copii de a petrece timp împreună, consolidând legăturile familiale prin sport.

Evenimentul este organizatat de Asociația Arlechino Moldova sâmbătă, 15 iunie 2024

Detalii eveniment:

- Start/Sosire: Stadionul Unirea Săveni

- Tip: Cros (alergare)

- Număr estimat de participanți: 100

- Număr estimat de spectatori: 150

Program:

- 09:30: Predare kituri cursă

- 10:00: Start cursă

- 10:30: Finish cursă

- 10:30 - 11:00: Festivitatea de premiere

Participanții vor alerga pe un traseu de 1.7 km, cu startul și sosirea la Stadionul Unirea Săveni, incluzând Strada Independenței, Strada Dr. Mihai Ciucă, Judecătoria Săveni, Spitalul Săveni, Strada Avram Iancu, Strada Eternității, Strada Ștefan cel Mare și revenirea pe Strada Independenței.

 Evenimentul este deschis publicului, iar înscrierea este gratuită. Pentru a se înregistra, doritorii pot trimite un email la adresa arlechinomoldova@gmail.com sau se pot înscrie direct la punctul de start în ziua evenimentului.

Copiii sub 18 ani sunt bineveniți să participe, însă este necesar ca aceștia să aibă permisiunea părinților. Părinții vor semna un acord de participare pentru copii la locul de desfășurare al evenimentului. Acest acord este esențial pentru a asigura siguranța și bunăstarea tuturor participanților tineri.

„Vă invităm să transformați această zi într-o sărbătoare a sănătății și a familiei, să vă bucurați de activitățile sportive și de timpul petrecut alături de cei dragi. Crosul Săvenilor este o oportunitate excelentă de a promova un stil de viață activ și sănătos, într-un cadru plin de energie pozitivă și comunitate”, transmit organizatorii.

Detalii suplimentare, pe www.arlechinomoldova.com, email: arlechinomoldova@gmail.com sau contactând organizatorul (Marius Pomirleanu, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 4b, Săveni, jud. Botoșani) la 0737602915


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferiță cu „boala vitezei” trasă pe dreapta de polițiști, avea și permisul suspendat!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
503

La data de 21 iunie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Bucecea, un autoturism, condus de o femeie de 40 de ani, care rula cu viteză...

Cămașa cu altiță celebrată la Botoșani (Foto)

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
161

Expoziția „Suprapuneri estetice - Cămașa românească”, recent vernisată la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, se înscrie în ceea ce numim celebrarea un...

Povestea Ioanei, fata cu vise de aur din Botoșani. A făcut facultatea ajutată de „Glasul Vieții”: O singură restanță din cauza laptopului vechi!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
470

Ioana Calinic,  în vârstă de 23 de ani, a reușit să urmeze Facultatea de Design din cadrul Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași (UNAGE) datorită părintelui Da...