Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

 Planul lui Rednic pentru Fabbrini e dat complet peste cap. Ofertă de nerefuzat pentru italian

Diego Fabbrini, de la FC Botoșani, unul dintre jucătorii apreciaţi din Liga 1, este în fruntea listei de achiziţii gândite de Mircea Rednic pentru sezonul viitor. Numai că oferta pe care i-a făcut-o Dinamo este de cel puţin patru ori mai mică decât propunerea din Asia primită de Fabbrini.

Potrivit Digisport.ro, Dinamo îi poate asigura un salariu de 10.000 de euro, de două ori mai mult decât fotbalistul primeşte acum la FC Botoşani. Doar că italianul care a bifat meciuri la Birmingham, Real Oviedo, Spezia, Watford, Middlesborough, Millwall Siena, Udinese, Palermo şi Empoli, are o propunere de 500.000 de euro pe sezon din Coreea de Sud!

Pentru Fabbrini, Birmingham a plătit două milioane de euro în urmă cu doar 3 ani şi jumătate.

Chiar şi după experienţa de la Botoşani, oraş relativ mic şi fără mari posibilităţi, România pare o opţiune foarte serioasă pentru familia lui Fabbrini. Iar soţia sa nu ar vrea să plece atât de departe, tocmai în Coreea de Sud, atât din cauza faptului că drumurile spre Europa ar fi obositoare, iar viaţa din Asia ar putea să le ridice unele probleme.

Cei doi sunt împreună din 2012, dar jucătorul s-a căsătorit cu Rachele, licenţiată în drept, după ce a ajuns la FC Botoşani. Chiar dacă oferta financiară a coreenilor este una foarte mare, Fabbrini încă nu a acceptat-o, dar a transmis că o ia cu adevărat în serios, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
135

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...