Marius Croitoru, după înfrângerea de la Clinceni: ”E nesimțire!”

 Marius Croitoru, după înfrângerea de la Clinceni: ”E nesimțire!”

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni vineri seară.

Botoșani a condus în două rânduri, 0-2 și 1-3, dar s-a văzut învinsă după o repriză secundă de coșmar. Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani nu înțelege ce s-a întâmplat și își amenință jucătorii cu un program dur de antrenament, drept rasplată.

„Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva până în acest moment! Nu e vorba de lejeritate, ăsta e un cuvânt frumos, eu merg mai sus, e nesimțire! Consider că le-am oferit toate condițiile să se concentreze la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători însă.

Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie, în primul rând, apoi celor care investesc în acest club. Acum o să le fac un program dur. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump! E și greșeala mea pentru că am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Enriko Papa a înscris pentru 1-3 în minutul 45. A fost apoi schimbat, în minutul 63, când tabela încă număra două goluri în favoarea echipei sale. Nu își explică căderea din repriza a doua.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat! Să ne fie rușine. Am intrat prea relaxați în repriză a două, nu am cuvinte... Să ne fie rușine la toți!

Așa ceva nu am mai trăit, de la 3-1 la 3-4, e ceva foarte rău pentru toți. E greu, dar nu putem să dăm vină pe oboseală. Nu mai avem nicio șansă pentru locul 4! Putem să cădem pe 6 dacă jucăm tot așa", a spus Enriko Papa la Look Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
467

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...