Marius Croitoru, după înfrângerea de la Clinceni: ”E nesimțire!”

 Marius Croitoru, după înfrângerea de la Clinceni: ”E nesimțire!”

FC Botoșani a fost învinsă de Academica Clinceni vineri seară.

Botoșani a condus în două rânduri, 0-2 și 1-3, dar s-a văzut învinsă după o repriză secundă de coșmar. Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani nu înțelege ce s-a întâmplat și își amenință jucătorii cu un program dur de antrenament, drept rasplată.

„Nu am explicații, nu pot să cred că am pățit așa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut așa ceva până în acest moment! Nu e vorba de lejeritate, ăsta e un cuvânt frumos, eu merg mai sus, e nesimțire! Consider că le-am oferit toate condițiile să se concentreze la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători însă.

Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie, în primul rând, apoi celor care investesc în acest club. Acum o să le fac un program dur. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump! E și greșeala mea pentru că am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Enriko Papa a înscris pentru 1-3 în minutul 45. A fost apoi schimbat, în minutul 63, când tabela încă număra două goluri în favoarea echipei sale. Nu își explică căderea din repriza a doua.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat! Să ne fie rușine. Am intrat prea relaxați în repriză a două, nu am cuvinte... Să ne fie rușine la toți!

Așa ceva nu am mai trăit, de la 3-1 la 3-4, e ceva foarte rău pentru toți. E greu, dar nu putem să dăm vină pe oboseală. Nu mai avem nicio șansă pentru locul 4! Putem să cădem pe 6 dacă jucăm tot așa", a spus Enriko Papa la Look Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: SPAIME. De Claudia Mitră

astăzi, 21:00
11

Orele serii aduc o nouă poezie în paginile publicație noastre. Le selectăm aleatoriu, indiferent dacă vin de la poeți cu nume sau doar de la cei care doar încearcă să-și exprime se...

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

astăzi, 12:30
134

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

astăzi, 12:00
968

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...