Zeci de militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, avansați în grad

Zeci de militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, avansați în grad

Cinci ofițeri, un maistru militar și 86 subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) „Nicolae Iorga” din Botoșani au fost avansați în gradul militar, la termen.

Au promovat examenele pentru ocuparea unor funcții de conducere: lt.col. Cristian Tuduruță – adjunct al inspectorului șef, lt.col. Dan Bulat – șef SPIRC, lt.col. Dan Fortoeș – șef SCTI, col. Romică Mihai – comandant al Detașamentului de Pompieri din Botoșani și lt. Cătălin Aioanei - locțiitor al precedentului.

„Misiunile ISU sunt complexe, iar modul în care acestea sunt conduse și coordonate implică un grad mare de responsabilitate și dăruire”, subliniază reprezentanții IJSU Botoșani.

La ceremonia de învestire au participat prefectul județului, Dan Nechifor, și președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

Vă felicit pentru avansarea în grad și vă mulțumesc pentru modul în care vă îndepliniți misiunile. Zi de zi, mai ales în această perioadă dificilă, în care pandemia ne îngreunează și mai mult existența, dovediți determinare și profesionalism în misiunile pe care le îndepliniți. Ați dezvoltat o relație bazată pe respect cu cetățenii, iar acest lucru se vede în toate sondajele privind încrederea în instituțiile publice, unde ISU ocupă unul dintre locurile fruntașe. Cu acest prilej, vă doresc tuturor mult succes în activitatea cotidiană, iar competența, răbdarea și puterea de muncă să se alăture în mod fericit onoarei și demnității puse în serviciul cetățenilor”, este mesajul adresat cadrelor militare de către Doina Federovici.

Avansările în grad au loc anual, de obicei în prima zi din august, în baza îndeplinirii condițiilor și a stagiului minim.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

114 îmbolnăviri cu COVID-19 raportate în Botoșani, în ultimele 24 de ore. Patru comune în scenariu „roșu”

Sâmbătă, 18 Septembrie 2021
2105

114 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, a informat managerul de Direcției de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăli...

Bărbat căutat de Poliție câteva zile, identificat în județul Suceava

Vineri, 17 Septembrie 2021
347

Bărbatul de 39 de ani, din comuna Vârfu Câmpului, dat în urmărire marți, a fost identificat după câteva zile de căutări, în județul Suceava, a informat vineri ...

Peste 100 de noi îmbolnăviri cu COVID-19 în județ. Incidențele de vineri

Vineri, 17 Septembrie 2021
2318

102 persoane din județul Botoșani au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, a informat managerul de Direcției de Sănătate Publică (DSP), medicul Monica Adăscăli...