Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

S-a cântat, s-a dansat, a fost despre bucurie și clipe memorabile pe Pietonalul Unirii din Botoșani. 

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.

Pe Pietonalul Unirii din Botoșani, zeci de cetățeni s-au prins la horă, împreună cu elevii și Ansamblurile Folclorice prezente la evenimentul organizat de Asociația „Arlechino Moldova”.

Au interpretat melodii populare și patriotice soliștii Ștefan Gireadă și Miruna Iustina Gireadă.

Printre ansamblurile prezente se numără „Spic de grâu” din Dobârceni, Ansamblul „Zorile” din Havârna și Ansamblul „Doina Costeștilor” din Costești.

 

 

 








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aleșii de la județ au mutat ședința ordinară în online, un consilier îi cere Doinei Federovici socoteală cu datoriile! (video)

Vineri, 26 Iulie 2024
392

Ședința ordinară a Consiliului Județean aferentă lunii iulie a fost organizată, vineri, 26 iulie, în online.Toate proiectele existente pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor...

Cătălin Flutur aduce acuzații grave la adresa lui Valeriu Iftime: „PNL și PSD au făcut un troc la nivel mare...”

Vineri, 26 Iulie 2024
820

La aproximativ o lună de la alegerile locale din 9 iunie 2024, mai exact pe 1 iulie, Cătălin Flutur a avut și prima reacție. Atunci, liberalul care a pierdut cursa pentru funcția de primar al mu...

Persoane dispărute și date în urmărire națională sau internațională, depistate cu ajutorul aplicației e-Dac la Botoșani! (video)

Vineri, 26 Iulie 2024
368

De la începutul lunii aprilie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au fost dotați cu terminale mobile, având instalată aplicația e-DAC...