Weekend de poveste la Dorohoi. Zeci de copii s-au distrat alături de Moș Crăciun, Clovnicica și Mickey Mouse (fotogalerie)

Weekend de poveste la Dorohoi. Zeci de copii s-au distrat alături de Moș Crăciun, Clovnicica și Mickey Mouse (fotogalerie)

În weekend-ul trecut au fost două zile de poveste în orașul Dorohoi, unde copii de toate vârstele au pășit într-un tărâm de basm alături de spiriduși, voluntari ai Asociației Umanitare „Simona Elena și Voluntarii” și, bineînțeles, nelipsitul Moș Crăciun.

Este vorba despre evenimentul caritabil, intitulat „Crăciunul copiilor”, unde micuții au donat jucării, dulciuri și bani, dar s-au și distrat în Atelierele lui Moș Crăciun. Alături de aceștia au fost și ajutoarele Moșului, voluntarii Asociației „Simona Elena și Voluntarii”, Clovnicica și Mickey.

„Noi am vrut să bucurăm sufletele copilașilor și a mămicilor care ne sunt alături și s-au implicat alături de noi în a face bine prin acest minunat eveniment caritabil. Din dorința de a oferi mai departe din puținul nostru, de a empatiza cu cei la care Moș Crăciun nu este mereu prezent, s-a născut Crăciunul Copiilor, unde cei mici au învățat ce înseamnă să dăruiești și să primești”, a declarat Simona Elena Suhan, președintele Asociației „Simona Elena și Voluntarii”.

Acestui eveniment s-au alăturat copii din Ucraina, împreună cu familiile lor, care au ajuns în județul Botoșani din cauza conflictului generat de Rusia. Discuțiile cu Moș Crăciun au fost traduse din limba română în limba ucraineană de către Nataliya Maslyennikova.

„Crăciunul Copiilor” a fost organizat de Asociația Umanitară „Simona Elena și Voluntarii” în colaborare cu Casa Municipală de Cultură Dorohoi și Primăria Dorohoi.

„Ne-am dorit cu toții ca prin acest eveniment deosebit să facem un prilej de bucurie pentru toți copilasii din orașului Dorohoi care au învățat sa dăruiască și să primească. Toate donatiile primite în cadrul acestui eveniment vor fi împărțite de către voluntarii asociației în luna decembrie alături de nelipsitul Moș Crăciun”, a adăugat Simona Elena.

Cei care doresc să fie în continuare alături de copiii care provin din medii defavorizate pot dona în conturile deschise de Asociație la Banca Transilvania.

Denumire entitate:

Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, str. Aleea Pinului nr. 1, oraș Dorohoi județ Botoșani

Cod de înregistrare fiscală: 43787730

IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901

IBAN EUR:

RO53BTRLEURCRT0587762901

IBAN GBP:

RO11BTRLGBPCRT0587762901

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea: Crăciun

PAYPAL

https://www.paypal.me/SEVSimonaElena

REVOLUT: 0757139794

Relatii la telefon:

0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii.




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
961

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
366

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
785

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...