Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

Aflată la a IV-a ediție, competiția din acest an a înregistrat un număr record de destinații înscrise: 300 și 129 de finaliști.

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții destinate atracțiilor turistice din România.

Astfel, în 2024, Parcul Cornișa a intrat în competiție la categoria „Distracție și aventură”. La această categorie mai sunt nominalizate Povestea calendarului din Sibiu, Mini Transilvania Parc din Harghita, Valea cu povești din Brașov, Alpine Coaster din Harghita, Dino Park Râșnov, Domeniile Murani din Timiș, Brambura Park din Sibiu, Jurasica Adventure Park din Constanța, Baza sportivă Brizo din Iași și Dinosaur World Transylvania din Hunedoara.

În perioada 15 aprilie – 8 mai, botoșănenii pot să voteze și să-și susțină destinațiile preferate pe www.destinatiaanului.ro.

Pentru a putea valida votul, cetățenii trebuie să se asigure că au votat în cel puțin trei categorii și să confirme pe e-mail votul.

În acest an competiția s-a extins și în Republica Moldova, astfel încât lista de finaliste numără și șapte destinații de peste Prut, care concurează alături de cele din România și pot fi votate atât de publicul din România, cât și de cel din Basarabia.

Destinația anului este un instrument puternic de promovare. Să ne mândrim că suntem finaliști în competiția Destinația Anului 2024! Pentru aceasta, votați Botoșani, Cornișa AquaPark&Sports, în competiția Destinația Anului 2024 la categoria Distracție și Aventură”, au transmis reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIP) – Filiala Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
497

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
157

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
430

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...