Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

Aflată la a IV-a ediție, competiția din acest an a înregistrat un număr record de destinații înscrise: 300 și 129 de finaliști.

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții destinate atracțiilor turistice din România.

Astfel, în 2024, Parcul Cornișa a intrat în competiție la categoria „Distracție și aventură”. La această categorie mai sunt nominalizate Povestea calendarului din Sibiu, Mini Transilvania Parc din Harghita, Valea cu povești din Brașov, Alpine Coaster din Harghita, Dino Park Râșnov, Domeniile Murani din Timiș, Brambura Park din Sibiu, Jurasica Adventure Park din Constanța, Baza sportivă Brizo din Iași și Dinosaur World Transylvania din Hunedoara.

În perioada 15 aprilie – 8 mai, botoșănenii pot să voteze și să-și susțină destinațiile preferate pe www.destinatiaanului.ro.

Pentru a putea valida votul, cetățenii trebuie să se asigure că au votat în cel puțin trei categorii și să confirme pe e-mail votul.

În acest an competiția s-a extins și în Republica Moldova, astfel încât lista de finaliste numără și șapte destinații de peste Prut, care concurează alături de cele din România și pot fi votate atât de publicul din România, cât și de cel din Basarabia.

Destinația anului este un instrument puternic de promovare. Să ne mândrim că suntem finaliști în competiția Destinația Anului 2024! Pentru aceasta, votați Botoșani, Cornișa AquaPark&Sports, în competiția Destinația Anului 2024 la categoria Distracție și Aventură”, au transmis reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică (CNIP) – Filiala Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți elevi din Botoșani au testat ochelarii care simulează consumul de droguri! (foto)

astăzi, 17:12
8

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul T...

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
681

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

astăzi, 12:22
445

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.Este vorba despre un post cu normă întreagă de med...