Vlad Plăcintă vine din nou în sprijinul spitalelor din Botoșani

Vlad Plăcintă vine din nou în sprijinul spitalelor din Botoșani

Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă”,  vine din nou în sprijinul spitalelor din municipiul Botoșani cu o donație menită să sprijine pacienții aflați în stare gravă și care au mare nevoie de oxigen.

Vlad Plăcintă a reușit să achiziționeze vineri, 15 concentratoare de oxigen pe care le va dona Spitalului Județean „Mavromati” Botoșani, după cum urmează: 5 concentratoare vor fi  donate secției ATI din cadrul Spitalului Județean iar 10 concentratoare vor fi  donate Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” Botoșani, care în momentul de față, este spital suport pentru pacienții Covid.

Suma donație se ridică șa 96.750 lei.

Vlad Plăcintă nu se află la primul act de donație de acest fel. În urmă cu puțin timp, coordonatorul Asociație „Salvează o inimă” a mai donat un număr de 15 concentratoare de oxigen Spitalului de Boli Infecțioase Botoșani.

„Simplu, scurt și la obiect a durat achiziția mai puțin de 10 minute.

Azi am mai achiziționat încă 15 concentratoare de oxigen pentru Spitalul „Mavromati” Botoșani secția ATI (5 buc.) și Spitalul de recuperare „Sfântul Gheorghe” Botoșani (10 buc.) care în momentul de față este spital suport COVID. Suma se ridică la 96750 lei.

Situația din spitalele botoșănene este jalnică iar ca și pacient să rămâi fără aer este îngrozitor.

Nădăjduiesc să fie de folos și să se salveze vieți.

Slavă lui Dumnezeu!

P.S. În urmă cu ceva timp am mai donat tot 15 concentratoare de oxigen către Spitalul de infecțioase Botoșani”, este mesajul transmis de Vlad Plăcintă.

 

Spune-ne opinia ta