VIDEO: Șase campioane au oferit un spectacol impresionant pe patinoarul „Cornișei”, deschis oficial pentru iubitorii sportului

Parcul de Agrement „Cornișa” a deschis, sâmbătă, noul sezon de patinaj cu spectacole de excepție. După un meci de hochei desfășurat, dimineață, de echipa „Old Boys” din Rădăuți, ora 17:00 a fost startul unor momente artistice impresionante, oferite de șase tinere patinatoare de performanță. Sute de botoșăneni au asistat la evenimentele organizate.

Cele șase membre ale Asociației Club Sportiv Skating A2Z din București au impresionat publicul numeros.

Luiza Ilie (18 ani) este vicecampioană națională de juniori și reprezentanta României la Festivalul Olimpic de Tineret European din Vuokatti (Finlanda), la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) și Gdansk (Polonia), cele mai importante competiții internaționale.

Ruxandra Rotundu (16 ani) a fost campioană națională în 2019 și a reprezentat România la Grandprix-ul de junior din Gdansk, Polonia.

Ingrid Pricop (17 ani) a reprezentat România la competiții internaționale și s-a antrenat o perioadă cu campioana olimpică Julia Lipnitskaya.

Maria Bianca Ionescu (15 ani) a obținut trei titluri naționale în palmares și premii la concursurile internaționale din cadrul European Criterium.

Adela Osman (18 ani) este campioană națională la categoria novice și câștigătoare a numeroase competiții internaționale în Europa, la același nivel.

Cristina Șilcă (21 ani) a câștigat competiții naționale la nivel de juniori și seniori, dar și Cupa Europei la categoria novice.

Tinerele au dansat și au executat mișcări complexe în aplauzele spectatorilor, fascinând prin grație și nonșalanță. După spectacol, zeci de adulți și copii s-au echipat și s-au avântat pe patinoar, alături de cele șase campioane.

Programul zilnic de funcționare al patinoarului și tarifele de acces sunt afișate pe site-ul www.cornisapark.ro.

 

 

 








 

 

Spune-ne opinia ta