(VIDEO) Laura Dinu, concurenta de al Vocea României care a reușit să emoționeze o țară întreagă: „Fiecare suflet are rana sa!”

(VIDEO) Laura Dinu, concurenta de al Vocea României care a reușit să emoționeze o țară întreagă: „Fiecare suflet are rana sa!”

Laura Dinu a venit săptămâna aceasta la Românii au Talent, sezonul 11, cu un moment muzical care a reușit să emoționeze o țară întreagă.

Concurenta de 27 de ani s-a prezentat la concurs pentru a descoperi dacă muzica este chemarea ei, iar interpretarea impresionantă, și mai ales versurile melodiei, i-a impresionat pe cei patru jurați, Laura trecând în etapa următoare cu 4 de DA.

Deși a declarat că nu se simte confortabil să vorbească despre sine, Laura a oferit câteva detalii despre viața sa. Concurenta a studiat teatrul la o facultate din Londra, apoi a călătorit în diferite țări pentru a preda teatru educațional. A vizitat Tanzania, Turcia sau Norvegia, unde s-a implicat diverse proiecte. Cu toate acestea, tânăra a declarat că nu s-a simțit împlinită.

Laura a descoperit lumea bisericească și a petrecut mai multe luni la o mănăstire. A învățat să "asculte" și a simțit o conexiunea mai puternică cu viața. Se gândește să devină soră de mănăstire, însă își dorește să dea o șansă muzicii, să vadă dacă poate avea o carieră în acest domeniu.

"Mie mi-a plăcut foarte mult cântecul, mi-a plăcut foarte mult mesajul, versurile sunt foarte puternice. Mi-a plăcut și sensibilitatea cu care ai transmis mesajul ăsta, care e unul foarte important: că îl găsim pe Dumnezeu în toate.

E un mesaj nu numai pentru noi, cred că e un mesaj și pentru tine. Adică, îl poți găsi pe Dumnezeu și la mănăstire, îl poți găsi și pe scenă, îl poți găsi și pe stradă, îl poți găsi și-n oameni și în lucrurile care te fac pe tine să fii bucuroasă. Alegerea e a ta. Eu m-am simțit bine ascultându-te", a spus Smiley.

Alexandra Dinu a declarat:

"Se vede că ești o persoană foarte sensibilă. Mi-a plăcut foarte mult mesajul și de tine. Bravo! Din partea mea ai un DA!"

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta