Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Cu ocazia Zilei comunei Cristești, care va avea loc pe data de 20 iulie, tinerii din comună cu talente muzicale sunt invitați să urce pe scenă pentru a susține un program de cel mult două melodii.

Conducerea comunei este în căutarea tinerilor talentați care doresc să împărtășească pasiunea lor pentru muzică cu întreaga comunitate.

Cei pasionați de cântat, vocal sau instrumental, și vor să facă parte din eveniment, sunt rugați să anunțe până pe data de 10 iunie.

Pentru a se înscrie, sunt rugați să trimită un e-mail la adresa 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮𝗰𝗿𝗶𝘀𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶.𝗿𝗼 sau să se prezinte la sediul Primăriei (Biroul Registratura), în care să furnizezi numele complet, vârsta și numărul de telefon. 

„Te rugăm să ne oferi toate aceste detalii pentru a putea organiza evenimentul într-un mod eficient și pentru a te putea contacta ulterior. Ne dorim ca toți tinerii talentați să aibă ocazia să strălucească pe scena noastră în timpul spectacolului dedicat Zilei Comunei Cristești. Vă încurajăm să participați și să aduceți bucurie și divertisment comunității noastre. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim și să ne bucurăm de talentul muzical al locuitorilor comunei Cristești”, a precizat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ce spune „vocea” elevilor din Botoșani despre măsura desființării intrării separate a profesorilor: „Nu reprezintă o prioritate în acest moment...”

astăzi, 15:51
212

Măsura propusă de Consiliul Național al Elevilor cu privire la desființarea intrării separate a profesorilor, în școli, a stârnit vâlvă atât printre elevi, cât și...

Zeci de botoșăneni au încins Hora Unirii pe Pietonal (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
1000

Ziua Națională a României a fost sărbătorită de dimineață până seara de zeci de botoșăneni, care fie au participat la diverse activități, fie au fost alături de familie.Pe...

1 Decembrie la Botoșani: cetățenii au ieșit pentru o paradă „fastuoasă” și s-au ales cu un concert popular pe Unirii (foto, video)

Vineri, 1 Decembrie 2023
3557

Adunați cu mic, cu mare în Centrul Istoric al orașului, însă într-un număr redus în comparație cu anii trecuți, botoșănenii au participat la momente festive. S-a intona...