Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Cu ocazia Zilei comunei Cristești, care va avea loc pe data de 20 iulie, tinerii din comună cu talente muzicale sunt invitați să urce pe scenă pentru a susține un program de cel mult două melodii.

Conducerea comunei este în căutarea tinerilor talentați care doresc să împărtășească pasiunea lor pentru muzică cu întreaga comunitate.

Cei pasionați de cântat, vocal sau instrumental, și vor să facă parte din eveniment, sunt rugați să anunțe până pe data de 10 iunie.

Pentru a se înscrie, sunt rugați să trimită un e-mail la adresa 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮𝗰𝗿𝗶𝘀𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶.𝗿𝗼 sau să se prezinte la sediul Primăriei (Biroul Registratura), în care să furnizezi numele complet, vârsta și numărul de telefon. 

„Te rugăm să ne oferi toate aceste detalii pentru a putea organiza evenimentul într-un mod eficient și pentru a te putea contacta ulterior. Ne dorim ca toți tinerii talentați să aibă ocazia să strălucească pe scena noastră în timpul spectacolului dedicat Zilei Comunei Cristești. Vă încurajăm să participați și să aduceți bucurie și divertisment comunității noastre. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim și să ne bucurăm de talentul muzical al locuitorilor comunei Cristești”, a precizat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
1638

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
355

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
230

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...