Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Tinerii pasionați de muzică pot urca pe scenă în cadrul spectacolului dedicat Zilei comunei Cristești

Cu ocazia Zilei comunei Cristești, care va avea loc pe data de 20 iulie, tinerii din comună cu talente muzicale sunt invitați să urce pe scenă pentru a susține un program de cel mult două melodii.

Conducerea comunei este în căutarea tinerilor talentați care doresc să împărtășească pasiunea lor pentru muzică cu întreaga comunitate.

Cei pasionați de cântat, vocal sau instrumental, și vor să facă parte din eveniment, sunt rugați să anunțe până pe data de 10 iunie.

Pentru a se înscrie, sunt rugați să trimită un e-mail la adresa 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮𝗰𝗿𝗶𝘀𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶.𝗿𝗼 sau să se prezinte la sediul Primăriei (Biroul Registratura), în care să furnizezi numele complet, vârsta și numărul de telefon. 

„Te rugăm să ne oferi toate aceste detalii pentru a putea organiza evenimentul într-un mod eficient și pentru a te putea contacta ulterior. Ne dorim ca toți tinerii talentați să aibă ocazia să strălucească pe scena noastră în timpul spectacolului dedicat Zilei Comunei Cristești. Vă încurajăm să participați și să aduceți bucurie și divertisment comunității noastre. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim și să ne bucurăm de talentul muzical al locuitorilor comunei Cristești”, a precizat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veteranii unei instituții din Botoșani, la ceas aniversar. Kohut: „Altfel alergam de ciobani și de bâtele lor...” (foto, video)

Vineri, 12 Iulie 2024
1231

Leo Kohut, inspector de muncă superior în cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani, dar care a fost și inspector ...

Un sfert de secol de Inspecția Muncii la Botoșani. Director: „Ne-am străduit să fim activi și responsabili...” (foto, video)

Joi, 11 Iulie 2024
1497

Pentru a marca această zi importantă atât în comunitate, dar și pentru cei care lucrează în acest domeniu, ITM Botoșani a organizat o reuniune la care au participat reprezentan...

Botoșăneni ajunși la urgențe din cauza caniculei, printre victime se numără și copii!

Joi, 11 Iulie 2024
659

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost luată cu asalt de botoșăneni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii puternice de afară....