Competiție de ciclism montan pentru amatori, la Flămânzi

Competiție de ciclism montan pentru amatori, la Flămânzi

Sâmbătă, 27 mai, la Flămânzi va avea loc o competiție de ciclism montan pentru amatori. Evenimentul este dedicat amatorilor, dar și celor care iubesc natura și doresc să petreacă o zi în aer liber, la mișcare și pedalat, iar înscrierea este gratuită.

Competiția va avea startul la ora 10:00, din fața Primăriei orașului Flămânzi, județul Botoșani, locul de unde în anul 1907 a început răscoala țărănească.

Traseul va cuprinde zonele de păduri și poieni aferente comunelor Flămânzi, Frumușica și Deleni. Ruta a fost aleasă de Valeriu Catargiu și se întinde pe aproximativ 25 de kilometri.

„Vă invităm la o zi în aer liber, la mișcare, la pedalat, iar intenția noastră este să promovăm astfel un mediu mai curat, un stil de viață sănătos, să ne bucurăm de frumusețile naturii din județul nostru, să încurajăm ecoturismul, să ne cunoaștem mai bine și să rămânem toți cu o amintire frumoasă”, precizează organizatorii.

Curioșii pot trage cu ochiul la traseu pe link-ul următor https://www.youtube.com/watch?v=WOgbmgbfagg

De asemenea, vor fi puse la bătaie pentru participanți 200 de kit-uri de înscriere ce cuprins șapcă și rucsac.

Evenimentul este organizat de MTB Colinele Moldovei, cu sprijinul autorităților locale și județene, și voluntari.

Cei care doresc să se înscrie găsesc formularul pe site-ul MTB Colinele Moldovei.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

O jumătate de secol și chiar mai mult, cupluri celebrate la Botoșani. „Într-o familie sunt și momente grele...” (foto, video)

astăzi, 11:50
426

Aproximativ 40 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant au fost prezente la Primărie pentru a marca un moment important din viața lor. Mai exact, 36 de cupluri care au î...

Avarie într-o intersecție aglomerată din Botoșani, în comunele din județ oamenii primesc apă cu porția! (foto, video)

Marţi, 16 Iulie 2024
739

Meteorologii au emis COD ROȘU de caniculă și disconfort termic și pentru ziua de marți. În aceste condiții, cetățenii din comunele județului Botoșani primesc apă cu porția, iar &icir...

Ziua Națională a Contabilului Român la Botoșani. Președinte CECCAR: „Suntem puternici dacă suntem uniți!” (foto, video)

Luni, 15 Iulie 2024
1401

Manifestările organizate cu acest prilej, desfășurate sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, s-au desfășurat luni, 15 iulie, la Popas Cucorăni.„...