Competiție de ciclism montan pentru amatori, la Flămânzi

Competiție de ciclism montan pentru amatori, la Flămânzi

Sâmbătă, 27 mai, la Flămânzi va avea loc o competiție de ciclism montan pentru amatori. Evenimentul este dedicat amatorilor, dar și celor care iubesc natura și doresc să petreacă o zi în aer liber, la mișcare și pedalat, iar înscrierea este gratuită.

Competiția va avea startul la ora 10:00, din fața Primăriei orașului Flămânzi, județul Botoșani, locul de unde în anul 1907 a început răscoala țărănească.

Traseul va cuprinde zonele de păduri și poieni aferente comunelor Flămânzi, Frumușica și Deleni. Ruta a fost aleasă de Valeriu Catargiu și se întinde pe aproximativ 25 de kilometri.

„Vă invităm la o zi în aer liber, la mișcare, la pedalat, iar intenția noastră este să promovăm astfel un mediu mai curat, un stil de viață sănătos, să ne bucurăm de frumusețile naturii din județul nostru, să încurajăm ecoturismul, să ne cunoaștem mai bine și să rămânem toți cu o amintire frumoasă”, precizează organizatorii.

Curioșii pot trage cu ochiul la traseu pe link-ul următor https://www.youtube.com/watch?v=WOgbmgbfagg

De asemenea, vor fi puse la bătaie pentru participanți 200 de kit-uri de înscriere ce cuprins șapcă și rucsac.

Evenimentul este organizat de MTB Colinele Moldovei, cu sprijinul autorităților locale și județene, și voluntari.

Cei care doresc să se înscrie găsesc formularul pe site-ul MTB Colinele Moldovei. 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
661

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1061

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...