Sute de preșcolari au participat la Festivalul-Concurs „Happy Fest – Zâmbet de copil” (fotogalerie)

Sute de preșcolari au participat la Festivalul-Concurs „Happy Fest – Zâmbet de copil” (fotogalerie)

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 19 din Botoșani, a organizat, sâmbătă, 18 martie 2023, Festivalul - Concurs interjudețean „Happy Fest - Zâmbet de copil!”, care a avut loc în incinta Uvertura Mall Botoșani.

Proiectul s-a derulat în parteneriat cu Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botosani, Casa Corpului Didactic din Botoșani și Asociația Parents 19 Botoșani.

Au participat 230 de preșcolari de la mai multe grădinițe din județ și anume: Gr. cu P.P.Nr.18 Bt., Grădinița Liceului Pedagogic Nicolae Iorga BT., Grădinița Micii Cercetași Bt., Gr. cu P.P. Nr.23 Bt, Grădinița P.P. Șotron Bt si Gr. cu P.P.Nr.19. Participanți preșcolari au fost și din alte județe, însă aceștia au participat în format online, pe pagina de Facebook a evenimentului.

„De la început acest proiect își propune sa valorifice si sa cultive talentele artistice, sa încurajeze preșcolarii in exprimarea originalității si expresivității artistice. Pentru mine toți copiii prezenți astăzi pe scena sunt câștigători. A fost o bucurie si o plăcere sa admir pe fiecare cum ne- a incantat cu momentul de interpretare sau de dans! Obiectivele urmărite au fost atinse cu succes  anul acesta. Juriul a avut o misiune grea in deliberarea premiilor atât la secțiunea interpretare vocala, cat si la secțiunea dans tematic”, a declarat directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19 din Botoșani și coordonatorul proiectului, prof. înv. Florentina Muraru.

Juriul a fost compus din Iustina IRIMIA-CENUSA- președinte juriu si membrii Gelu GRAUR - artist, guitar coaching, Presedintele Consiliului reprezentativ al parintilor Gr. P.P. Nr. 19 Bt reprezentant al Asociatiei Parents 19, Prof. dans la Palatul Copiilor Victorita AGHIORGHIESEI, Prof. inv presc. Petronela AXINTE- reprezentant ISJ Bt. si prof. inv. presc. Erica CIMPAN - coordonator proiect Happy Fest.


(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atelier de lucru „Starea de bine în școală” cu profesori din Albești și Ștefănești (foto)

astăzi, 14:29
15

În săptămâna 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, 10 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albești au participat la cursul Erasmus+ acreditat cu numărul 2020-1-RO01-KA120-S...

15 mărturisitori și cuvioși vor fi trecuți în rândurile sfinților de către Biserica Ortodoxă Română, pe listă se află și trei botoșăneni!

astăzi, 13:38
83

Cincisprezece cuvioși și mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea canonizării lor va avea loc anul următor când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de l...

Elevii și profesorii din Ștefănești s-au întâlnit cu pompierii botoșăneni (foto)

astăzi, 12:09
40

Despre siguranță au vorbit pompierii botoșăneni, astăzi, cu elevii și cadrele didactice ale Grupului Școlar „Ștefan Luchian" Ștefănești. Le-au explicat ce se poate &icir...