Sute de preșcolari au participat la Festivalul-Concurs „Happy Fest – Zâmbet de copil” (fotogalerie)

Sute de preșcolari au participat la Festivalul-Concurs „Happy Fest – Zâmbet de copil” (fotogalerie)

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 19 din Botoșani, a organizat, sâmbătă, 18 martie 2023, Festivalul - Concurs interjudețean „Happy Fest - Zâmbet de copil!”, care a avut loc în incinta Uvertura Mall Botoșani.

Proiectul s-a derulat în parteneriat cu Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botosani, Casa Corpului Didactic din Botoșani și Asociația Parents 19 Botoșani.

Au participat 230 de preșcolari de la mai multe grădinițe din județ și anume: Gr. cu P.P.Nr.18 Bt., Grădinița Liceului Pedagogic Nicolae Iorga BT., Grădinița Micii Cercetași Bt., Gr. cu P.P. Nr.23 Bt, Grădinița P.P. Șotron Bt si Gr. cu P.P.Nr.19. Participanți preșcolari au fost și din alte județe, însă aceștia au participat în format online, pe pagina de Facebook a evenimentului.

„De la început acest proiect își propune sa valorifice si sa cultive talentele artistice, sa încurajeze preșcolarii in exprimarea originalității si expresivității artistice. Pentru mine toți copiii prezenți astăzi pe scena sunt câștigători. A fost o bucurie si o plăcere sa admir pe fiecare cum ne- a incantat cu momentul de interpretare sau de dans! Obiectivele urmărite au fost atinse cu succes  anul acesta. Juriul a avut o misiune grea in deliberarea premiilor atât la secțiunea interpretare vocala, cat si la secțiunea dans tematic”, a declarat directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19 din Botoșani și coordonatorul proiectului, prof. înv. Florentina Muraru.

Juriul a fost compus din Iustina IRIMIA-CENUSA- președinte juriu si membrii Gelu GRAUR - artist, guitar coaching, Presedintele Consiliului reprezentativ al parintilor Gr. P.P. Nr. 19 Bt reprezentant al Asociatiei Parents 19, Prof. dans la Palatul Copiilor Victorita AGHIORGHIESEI, Prof. inv presc. Petronela AXINTE- reprezentant ISJ Bt. si prof. inv. presc. Erica CIMPAN - coordonator proiect Happy Fest.


(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacol extraordinar de balet în premieră pe scena botoșăneană

astăzi, 14:03
18

Pe 2 mai 2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani, va avea lor un spectacol extraordinar de balet în premieră, în două tablouri. Muzica va fi asigurată de Geor...

Cinci incendii izbucnite din cauza coșurilor de fum, produse în mai puțin de o oră

astăzi, 13:19
74

Casele a cinci familii din localitățile Chițoveni, Dorohoi, Ștefănești și Havârna au fost în pericol, în această dimineață, din cauza unor incendii care au izbucnit î...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a furat o mașină și a condus beat, fără permis

astăzi, 13:14
82

La data de 27 martie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat aflat pe raza comunei Unțeni, despre faptul că i-a...