Șoferița de TIR din Botoșani care străbătea toată Europa trece prin momente grele!

Mălina, tânăra din Botoşani, cunoscută în urmă cu câțiva ani drept unul dintre cei mai apreciaţi camionagii din Germania, se află acum în stare critică pe un pat de spital.

Șoferița de TIR din Botoșani care străbătea toată Europa trece prin momente grele!

În anul 2020, Mălina devenea cunoscută prin faptul că urca la volanul unui mastodont de peste 40 de tone, impresionându-i pe şoferi cu priceperea ei într-ale şoferiei, mai ales „să tragă la rampă“, o manevră dificilă chiar şi pentru un profesionist.

Fire sensibilă, pasionată de peisaje şi fotografie, Mălina și-a petrecut ani la rând în cabina capului tractor, străbătând sute de kilometri prin Europa.

Mălina a devenit şofer profesionist în ianuarie 2019, când s-a angajat la firma germană Spedition Pflaum Gmbh, unde lucra alături de Ionuț, şofer experimentat, cel care avea să îi devină apoi soț. Nu după mult timp, la numai 22 de ani, Mălina a primit propriul camion. Un Scania uriaş, de peste 40 de tone, cu o semiremorcă cu două axe.

Acum, tânăra botoșăneancă are nevoie de ajutor. Pe rețelele sociale a fost făcut un ape către cei care o pot ajuta, Mălina fiind internată la Spitalul Fundeni din București.

”Ne gândim în aceste momente la colegii noștri Ionuț și Mălina Dragomir, care trec prin momente extrem de dificile. Mălina se află în stare critică la Spitalul Fundeni din București și este în căutarea unui donator de ficat grupa 0. Nu știm cum putem să îi ajutăm, însă sigur toate gândurile noastre se îndreaptă către ei și trăim cu speranța că vom primi vești pozitive de la Ionuț”, au transmis prietenii celor doi tineri.

Citește și Femeia de 23 de ani din Botoșani, care conduce un mastodont de 40 de tone. Cum a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi camionagii din Germania


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
167

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
76

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
79

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...