Seară specială de muzică folk la Botoșani. Ștefania Iacob, concert alături de poetul Sorin Poclitaru

Seară specială de muzică folk la Botoșani. Ștefania Iacob, concert alături de poetul Sorin Poclitaru

Weekendul acesta pare a fi unul deosebit de special la Botoșani cu mai mute activități de toate tipurile, de la un festival al celor mai bune vinuri din România și până la un târg al agricultorilor și producătorilor.

Iubitorii muzicii folk nu sunt lăsați nici ei deoparte așa că pot participa la un adevărat festin al acestui gen muzical mâine seară, sâmbătă, începând de la ora 19, la pensiunea Olimp din municipiu.

Doi dintre cei mai apreciați autori ai acestui gen de muzică vor avea un concert extraordinar la Botoșani. Este vorba despre Ștefania Iacob și poetul Sorin Poclitaru, care vor apărea într-un spectacol numit sugestiv “Despre oameni și femei”.

Tânăra botoșăneancă, probabil una din cele mai bune voci ale momentului din acest gen muzical, va interpreta piesele ce au consacrat-o dar piese mai mult decât cunoscute iubitorilor de muzică folk.

Dacă nu vă amintiți vocea Ștefaniei Iacob, atunci, până sâmbătă seară, poate ar trebui să reascultați una dintre cele mai reușite creații ale artistei de la Botoșani, pe versurile marelui Adrian Păunescu.

 

 

Spune-ne opinia ta