Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

Marți seară, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani a avut loc Gala Premiilor „Vasilache”.

La eveniment au participat oficialități botoșăneni, actori și regizori de seamă, și au fost înmânate premii artiștilor care s-au remarcat de-a lungul anului 2021.

Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani a înmânat actriței Mihaela Ștempel premiul „Aplauzele de platină”.

„Am avut onoarea să înmânez un premiu deosebit, unei doamne deosebite. Cu o carieră care se întinde pe aproape 40 de ani, un reper în cultura botoșăneană, un actor de la care cei tineri au mult de învățat. Este un exemplu de vocație, inteligență scenică, versatilitate creativă și nu cred că există copil care să nu îl fi îndrăgit, deoarece a dat suflet unor păpuși, unor personaje care rămân nemuritoare în istoria Teatrului „Vasilache”. Este vorba de Mihaela Ștempel. Felicitări și mult succes în continuare. Să bucurați cât mai multe generații de copii și să rămâneți mereu veselă, așa cum vă știm cu toții”, a declarat Doina Federovici.

În cadrul Galei au mai urcat pe scenă, pentru a fi premiați următorii artiști:

Tudor Cenușă, care a primit premiul Spectatorul anului 2021.

Regizorul Valentin Popa a primit premiul „Star” pentru debut profesional cu „Cântecul Lebedei”.

De asemenea, premiul „Star” i-a mai fost înmânat și regizorului Gelu Rîșca pentru „Povestea regelui supărat pe Clovn”.

Premiul „Recital pentru excelență în artele spectacolului de teatru" i-a fost oferit Elei Nistor și Silviei Răileanu pentru „Să nu ne răzbunați"

Floran Iftode a primit premiul „Aplauzele de Argint”, Marius Rusu a primit „Aplauzele de aur” și premiul „Aplauzele de platină” i-a fost oferit Mihaelei Ștempel.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
662

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1027

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
456

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...