Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

Marți seară, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani a avut loc Gala Premiilor „Vasilache”.

La eveniment au participat oficialități botoșăneni, actori și regizori de seamă, și au fost înmânate premii artiștilor care s-au remarcat de-a lungul anului 2021.

Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani a înmânat actriței Mihaela Ștempel premiul „Aplauzele de platină”.

„Am avut onoarea să înmânez un premiu deosebit, unei doamne deosebite. Cu o carieră care se întinde pe aproape 40 de ani, un reper în cultura botoșăneană, un actor de la care cei tineri au mult de învățat. Este un exemplu de vocație, inteligență scenică, versatilitate creativă și nu cred că există copil care să nu îl fi îndrăgit, deoarece a dat suflet unor păpuși, unor personaje care rămân nemuritoare în istoria Teatrului „Vasilache”. Este vorba de Mihaela Ștempel. Felicitări și mult succes în continuare. Să bucurați cât mai multe generații de copii și să rămâneți mereu veselă, așa cum vă știm cu toții”, a declarat Doina Federovici.

În cadrul Galei au mai urcat pe scenă, pentru a fi premiați următorii artiști:

Tudor Cenușă, care a primit premiul Spectatorul anului 2021.

Regizorul Valentin Popa a primit premiul „Star” pentru debut profesional cu „Cântecul Lebedei”.

De asemenea, premiul „Star” i-a mai fost înmânat și regizorului Gelu Rîșca pentru „Povestea regelui supărat pe Clovn”.

Premiul „Recital pentru excelență în artele spectacolului de teatru" i-a fost oferit Elei Nistor și Silviei Răileanu pentru „Să nu ne răzbunați"

Floran Iftode a primit premiul „Aplauzele de Argint”, Marius Rusu a primit „Aplauzele de aur” și premiul „Aplauzele de platină” i-a fost oferit Mihaelei Ștempel. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
445

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1404

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
190

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...