Scrisoare către Sfânta Parascheva: „Mama mea s-a vindecat de o boală grea... Simt că îți sunt dator”

În aceste zile, zeci, sute și chiar mii de gânduri și rugăciuni s-au îndreptat către ocrotitoarea Moldovei, Sfânta Cuvioasă Parascheva, care este sărbătorită nu doar la Iași, ci în Bisericile din întreaga țară. Unii oameni au plecat spre Iași pentru a participa la momentele emoționante ce se petrec acolo de ani buni, dovadă și zecile de mii de enoriași care s-au strâns în capitala Moldovei în acest an. Alții au rămas în localitățile de domiciliu și au cinstit-o cum se cuvine alături de preoții Bisericilor care îi poartă numele.

O scrisoare emoționantă, de mulțumire, a fost adresată către Sfânta Cuvioasă Parascheva de un băiețel de doar 10 ani. Acesta îi mulțumește Sfintei că prin rugăciunile înălțate cătrea ea, acestea au ajuns la Dumnezeu și El a făcut o minune: mama lui s-a vindecat de cancer.

Redăm mai jos scrisoarea lui Marius, băiatul de 10 ani, făcută publică pe pagina de facebook a Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Stăuceni:

„Sfântă Parascheva,

N-a existat rugăciune pe care să nu mi-o îndeplinești. Pentru aceasta, te rog să mă ierți, că sunt nevrednic de bunătatea ta. Ajută-mă să fac voia Bunului Dumnezeu și a Maicii Sale.

Ce frumos a rânduit Dumnezeu lucrurile în viața mea de când te am pe tine, Sfântă Parascheva, alături, în rugăciunile mele. Rugăciunea mea către tine a ajuns la Dumnezeu, iar El a făcut o minune. Mama mea s-a vindecat de o boală grea, numită cancer.

Simt că îți sunt dator, Sfântă Parascheva.

Cu drag,

Marius, 10 ani”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...