S-a stins ”Doamna cu lavandă” din Botoșani: ”Va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre!”

A plecat în veșnicie discret, prematur, pe neașteptate. A fost o soție devotată, o mamă iubitoare, o bunică grijulie, un om de excepție. Dar mai presus de toate a rămas în inima tuturor celor care au cunoscut-o ca un om integru, iubitor de natură și cu o uriașă putere de muncă.

Născută pe 14 august 1960 la Tudora, inginer Maria Ștefan a avut o carieră remarcabilă în domeniul industriei alimentare, unde a legat prietenii și a câștigat respectul tuturor colegilor.

Și-a urmat marea pasiune ce a purtat-o în suflet întreaga viață: florile. Și-a creat un ”colț de rai”, o grădină cu lavandă, unde a investit toată grijă, dragostea și pasiunea, devenind astfel cunoscută drept ”Doamna cu lavandă”.

Rămâne în conștiința celor care au cunoscut-o prin puterea uriașă de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.

”Va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, ale colegilor, ale multor prieteni și cunoscuți. Exprimăm condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor”, transmit acum apropiații.

Înmormântarea va avea loc în data de 19 Septembrie, la ora 12.00, la Biserica din Tudora.

Cei care doresc să aducă un ultim omagiu celei care a fost inginer Maria Ștefan o pot face începând de astăzi, 17 Septembrie, la Capela din cadrul Bisericii Vovidenia, în municipiul Botoșani.

”Dragă Maria, fie-ţi drumul presărat cu lavandă şi luminat de candela nestinsă a iubirii ce ţi-o purtăm”, este mesajul celor care au cunoscut-o.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...

Iftime vorbește despre cele mai mari greșeli. ”Când am crezut în Croitoru!” / ”Toți au vrut să mor astă-vară cu fotbalul!”

astăzi, 07:45

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani a vorbit d...

19 septembrie pe Știri Botoșani. Ziua în care Sala Polivalentă a primit un nume, Orban întâmpinat cu aplauze la Botoșani și primarul pleacă în America!

astăzi, 07:30

19 septembrie 2008 Sala Polivalentă Elisabeta Lipă Noua Sală Polivalentă ce va fi inaugurată la începutul lunii viitoare, va purta numele multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipă....