Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

La mai puțin de un an de la câștigarea marelui premiu al concursului ”Românii au talent”, viața lui Rareș Prisacariu s-a schimbat radical.

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

 Rareș Prisacariu  

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din Botoșani s-a mutat împreună cu întreaga familie la București. Decizia a venit ca urmare a deselor activități pe care Rareș le desfășoară în capitala țării, fapt care se pare că îi afecta școala.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Rareș Prisacariu a confirmat că nu mai este elev al școlii din Botoșani. În prezent, Rareș locuiește în București. Este în clasa a II-a și spune că a fost foarte bine primit de către noii colegi.

”A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că atunci când vine vorba despre Botoșani, pot să spun că acolo e viața mea. Acolo e casa mea… Dar am multe evenimente și, dacă lipsesc prea mult de la școală… Eu spun mereu că școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate. Nu puteam să lipsesc așa de mult de la școală. Drumul de la Botoșani la București este foarte lung, 400 și ceva de kilometri…”, a povestit Rareș Prisacariu.



”Vreau să îmi continui visul”

În București, Rareș Prisacariu nu merge doar la școală, ci participă și la cursuri de jurnalism sau de actorie, unele dintre ele desfășurate în Studiourile Buftea.

”Unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine. Și doamna m-a recunoscut. Colegii sunt drăguți. Nu pot face o comparație între colegii de la Botoșani și cei de la București…, nu vreau să se supere nici unii, nici alții”.

Rareș a povestit că își urmează visul, acela de a deveni actor pentru a obține un rol într-un film.  

”Merg la Academia de Teatru și Film la Studiourile Buftea, la fiecare sfârșit de săptămână. Visul meu este să devin actor. Când a venit Moș Crăciun mi-am pus o dorință: să îmi aducă un rol într-un film sau un serial. Fac și cursuri de jurnalism. Vreau să îmi continui visul. Particip și în evenimente, sunt și prezentator uneori”, a povestit copilul.

”Au făcut un sacrificiu foarte mare doar pentru mine!”

La final, Rareș Prisacariu a emoționat asistența cu un discurs despre familia sa, care i-a fost mereu alături.

Mama lui Rareș, prezentă în platou, a recunoscut că, atât ea cât și tatăl copilului, sunt cei mai importanți susținători ai fiului lor.

”Eu sunt persoana care stă în umbră, prefer să îl văd pe Rareș cum evoluează. Eu și tatăl lui suntem susținătorii numărul 1 ai lui Rareș”, a spus mama.

Rareș Prisacariu a vorbit, la final, despre sacrificiul părinților săi, doar pentru ca el să aibă parte de cele mai bune condiții de a se dezvolta.

”Mama m-a ajutat în tot acest timp. Fără ea nu puteam să ajuns aici. Ea mă susține, mă îndrumă, este susținătorul meu numărul 1. Eu cu părinții mei am luat decizia de a mă muta în București. Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor. Să se mute cu serviciul, cu casa, să nu avem pe nimeni cunoscut aici, mă refet la familie, la oamenii de pe stradă… Au făcut un sacrificiu foarte mare doar pentru mine, ca să am posibilitatea de a mă dezvolta…”, a spus Rareș Prisacariu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
45

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
120

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
92

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...