Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

La mai puțin de un an de la câștigarea marelui premiu al concursului ”Românii au talent”, viața lui Rareș Prisacariu s-a schimbat radical.

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

 Rareș Prisacariu  

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din Botoșani s-a mutat împreună cu întreaga familie la București. Decizia a venit ca urmare a deselor activități pe care Rareș le desfășoară în capitala țării, fapt care se pare că îi afecta școala.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Rareș Prisacariu a confirmat că nu mai este elev al școlii din Botoșani. În prezent, Rareș locuiește în București. Este în clasa a II-a și spune că a fost foarte bine primit de către noii colegi.

”A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că atunci când vine vorba despre Botoșani, pot să spun că acolo e viața mea. Acolo e casa mea… Dar am multe evenimente și, dacă lipsesc prea mult de la școală… Eu spun mereu că școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate. Nu puteam să lipsesc așa de mult de la școală. Drumul de la Botoșani la București este foarte lung, 400 și ceva de kilometri…”, a povestit Rareș Prisacariu.”Vreau să îmi continui visul”

În București, Rareș Prisacariu nu merge doar la școală, ci participă și la cursuri de jurnalism sau de actorie, unele dintre ele desfășurate în Studiourile Buftea.

”Unii mă recunoșteau, alții poate au auzit de mine. Și doamna m-a recunoscut. Colegii sunt drăguți. Nu pot face o comparație între colegii de la Botoșani și cei de la București…, nu vreau să se supere nici unii, nici alții”.

Rareș a povestit că își urmează visul, acela de a deveni actor pentru a obține un rol într-un film.  

”Merg la Academia de Teatru și Film la Studiourile Buftea, la fiecare sfârșit de săptămână. Visul meu este să devin actor. Când a venit Moș Crăciun mi-am pus o dorință: să îmi aducă un rol într-un film sau un serial. Fac și cursuri de jurnalism. Vreau să îmi continui visul. Particip și în evenimente, sunt și prezentator uneori”, a povestit copilul.

”Au făcut un sacrificiu foarte mare doar pentru mine!”

La final, Rareș Prisacariu a emoționat asistența cu un discurs despre familia sa, care i-a fost mereu alături.

Mama lui Rareș, prezentă în platou, a recunoscut că, atât ea cât și tatăl copilului, sunt cei mai importanți susținători ai fiului lor.

”Eu sunt persoana care stă în umbră, prefer să îl văd pe Rareș cum evoluează. Eu și tatăl lui suntem susținătorii numărul 1 ai lui Rareș”, a spus mama.

Rareș Prisacariu a vorbit, la final, despre sacrificiul părinților săi, doar pentru ca el să aibă parte de cele mai bune condiții de a se dezvolta.

”Mama m-a ajutat în tot acest timp. Fără ea nu puteam să ajuns aici. Ea mă susține, mă îndrumă, este susținătorul meu numărul 1. Eu cu părinții mei am luat decizia de a mă muta în București. Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor. Să se mute cu serviciul, cu casa, să nu avem pe nimeni cunoscut aici, mă refet la familie, la oamenii de pe stradă… Au făcut un sacrificiu foarte mare doar pentru mine, ca să am posibilitatea de a mă dezvolta…”, a spus Rareș Prisacariu.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
3

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
63

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
19

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...