Rareș Prisacariu, copilul pasionat de poeziile și viața lui Mihai Eminescu, a primit Golden Buzz la Românii au Talent (video)

Rareș Prisacariu, copilul pasionat de poeziile și viața lui Mihai Eminescu, a primit Golden Buzz la Românii au Talent (video)

Rareș Prisacariu, băiețelul de doar 7 ani, care este pasionat de poeziile și viața poetului Mihai Eminescu, a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent.

Rareș a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă „George Enescu” din Botoșani. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea.

Copilul s-a prezentat în prima ediție a Sezonului 13 a emisiunii „Românii au Talent” cu un monolog.

„Scrisoarea a III-a" este preferata lui pentru că Mircea cel Bătrân este foarte ferm. Știe și texte în proză, monologuri, pe care le reține la virgulă.

„Investiția în educație este soluția!”, a spus băiețelul, potrivit protv.ro.

Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

E lider în „Trupa Șoriceilor” la actorie. Au interpretat împreună la mai multe serbări „Când pisica nu e acasă”. El era Șoricel, Prințul Miorlau și naratorul poveștii.

Jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș.

„Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”, a declarat și Andi.

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul.

„E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc!”, a spus emoționat băiețelul.

„Am făcut-o mândră pe mama!”, a adăugat Rareș după care a început să plângă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

astăzi, 13:50
119

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
619

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
604

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...