Rareș Prisacariu, copilul de aur de la Românii au Talent, a fost prezent în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe ProTv. Acesta a mărturisit că are un vis (video)

Rareș Prisacariu, copilul de aur de la Românii au Talent, a fost prezent în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe ProTv. Acesta a mărturisit că are un vis (video)

La doar șapte ani, Rareș Prisacariu a reușit să cucerească inimile tuturor cu monologul său excepțional de la „Românii au talent”. „Puștiul minune”, așa cum mai este cunoscut, a început să învețe poezii la Școala Populară de Artă și este pasionat de actorie.

Rareș Prisacariu are 7 ani, vine din Botoșani și a făcut senzație în prima ediție a show-ului fenomen de la PRO TV. Băiețelul este pasionat de actorie și iubește să recite poezii, monologuri sau texte în proză.

Momentul său de la „Românii au talent” i-a surprins atât pe jurați, cât și pe cei doi prezentatori, Pavel Bartoș și Smiley, care i-au dat GOLDEN BUZZ.

„Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult!”, a spus copilul.

Puștiul de doar 7 ani a cucerit inimile tuturor, iar după momentul senzațional de pe scena emisiunii „Românii au talent” a ajuns inclusiv în trending pe YouTube. Rareș Prisacariu ocupă și acum locul 4 în topul preferințelor și are peste 600.000 de vizualizări.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Rareș Prisacariu a vorbit despre experiența sa pe scena de la „Românii au talent”, dar și despre marea sa pasiune - cititul.

„Eu nu știam nimic, nu mă așteptam. Eu credeam că va fi un număr frumos. Nu mă așteptam că o să trec în semifinală”, a spus Rareș în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Mama sa a mărturisit că Rareș a început să citească înainte de a împlini vârsta de 4 ani, moment în care și-a dat seama că nu este munca lor, a părinților, ci un dar de la Dumnezeu.

„A învățat literă cu literă, după silabele. Într-o zi a luat o carte si a citit cuvântul „soare”. Practic a citit singur și mi-a spus ca a combinat literele într-un cuvânt. Atunci mi-am dat seama că nu e munca noastră, ci a lui Dumnezeu. Noi îl susținem pe un drum pe care el și-l face”, a spus mama sa.

Rareș a mărturisit în cadrul emisiunii că el are un singur vis, acela ca Botoșaniul să apară pe harta meteorologică de la ProTv, deoarece el mereu urmărește vremea pe acest canal.

„Mi-aș dori ca Botoșaniul să fie pe harta de la meteo pe ProTv”, a spus copilul.

Astfel, prezentatoarea emisiunii, Adela Popescu, i-a propus lui Rareș să scrie o petiție pe care să i-o înmâneze lui Busu, prezentatorul rubricii meteo.

„Vineri Busu vine la noi și poate vii și tu să vorbim cu el”, a precizat prezentatoarea. 

Materialul video poate fi vizionat AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
54

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
123

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
45

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...