Prima zi de spectacole ocazionate de Zilele municipiului Botoșani (video)

Prima zi de spectacole ocazionate de Zilele municipiului Botoșani (video)

Astăzi au început Zilele municipiului Botoșani, iar seara de spectacol a debutat cu trupa E AN NA, care a pus sângele tinerilor spectatori în mișcare. Deși a început să plouă după ora 20:00, acest lucru nu i-a împiedicat pe botoșăneni să se zbânțuie pe ritmuri pop și rock.

În deschiderea spectacolului trebuia să cânte Proconsul cu Filarmonica „George Enescu”, din Botoșani, însă vremea nefavorabilă a dus la anularea reprezentației, care s-a reprogramat pe sâmbătă, de la ora 16:00.

După trupa E AN NA au urcat pe scena de la Cornișa Aqua Park & Sports băieții de la Los Anonimos, care au încins atmosfera. Au fost cântate melodii pentru toate gusturile muzicale, de la pop, rock, până la muzică populară și rap.

În mijlocul celorlalți spectatori s-a încins o horă.

Sâmbătă urmează o nouă seară de spectacole dedicate botoșănenilor și nu numai. De la ora 16:00 sunt așteptați Proconsul și Filarmonica „George Enescu”, iar de la ora 18:00 urmează Midnight Groovers, G-Power Dance și îndrăgita artistă Oana Radu.

De la ora 20:00 va urca pe scenă Doddy, iar Raluka Balkanik va întreține atmosfera începând cu ora 21:00. Petrecerea nu se va termina fără disco în aer liber pe ritmurile lui DJ Dance Party, de la ora 22:00 până la ora 00:00.

Duminică, ultima seară de spectacol, va fi dedicată și teatrului. De la ora 17:00 sunt așteptați pe scenă actorii Teatrul pentru Tineret cu spectacolul „Povestiri de Buzunar”, dar și actorii Teatrului „Mihai Eminescu” cu piesa „Cerere în căsătorie”.

De la ora 19:30 Yanis Pavel va continua seara, alături de G-Power Dance. Cabron va urca pe scenă de la ora 20:15, iar Zilele municipiului Botoșani vor fi încheiate de Direcția 5 și Alinka.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cupa „Arlechino Moldova” se va desfășura la Pomârla. Sunt așteptați sportivi din mai multe județe din țară (video)

astăzi, 08:53
49

Cupa „Arlechino Moldova”, care s-a desfășurat anul trecut în Complexul Sportiv „Unirea” din Săveni, anul acesta va fi organizat la Pomârla, pe stadionul „A...

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
2350

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
470

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...