Prima zi de spectacole ocazionate de Zilele municipiului Botoșani (video)

Prima zi de spectacole ocazionate de Zilele municipiului Botoșani (video)

Astăzi au început Zilele municipiului Botoșani, iar seara de spectacol a debutat cu trupa E AN NA, care a pus sângele tinerilor spectatori în mișcare. Deși a început să plouă după ora 20:00, acest lucru nu i-a împiedicat pe botoșăneni să se zbânțuie pe ritmuri pop și rock.

În deschiderea spectacolului trebuia să cânte Proconsul cu Filarmonica „George Enescu”, din Botoșani, însă vremea nefavorabilă a dus la anularea reprezentației, care s-a reprogramat pe sâmbătă, de la ora 16:00.

După trupa E AN NA au urcat pe scena de la Cornișa Aqua Park & Sports băieții de la Los Anonimos, care au încins atmosfera. Au fost cântate melodii pentru toate gusturile muzicale, de la pop, rock, până la muzică populară și rap.

În mijlocul celorlalți spectatori s-a încins o horă.

Sâmbătă urmează o nouă seară de spectacole dedicate botoșănenilor și nu numai. De la ora 16:00 sunt așteptați Proconsul și Filarmonica „George Enescu”, iar de la ora 18:00 urmează Midnight Groovers, G-Power Dance și îndrăgita artistă Oana Radu.

De la ora 20:00 va urca pe scenă Doddy, iar Raluka Balkanik va întreține atmosfera începând cu ora 21:00. Petrecerea nu se va termina fără disco în aer liber pe ritmurile lui DJ Dance Party, de la ora 22:00 până la ora 00:00.

Duminică, ultima seară de spectacol, va fi dedicată și teatrului. De la ora 17:00 sunt așteptați pe scenă actorii Teatrul pentru Tineret cu spectacolul „Povestiri de Buzunar”, dar și actorii Teatrului „Mihai Eminescu” cu piesa „Cerere în căsătorie”.

De la ora 19:30 Yanis Pavel va continua seara, alături de G-Power Dance. Cabron va urca pe scenă de la ora 20:15, iar Zilele municipiului Botoșani vor fi încheiate de Direcția 5 și Alinka.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
683

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1084

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
632

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...