Premiu în bani și diplomă de apreciere acordate campionului Iulian Rotariu, de Ziua pompierilor

Premiu în bani și diplomă de apreciere acordate campionului Iulian Rotariu, de Ziua pompierilor

Pompierul Iulian Rotariu, subofițer în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani a fost premiat, marți, de conducerea instituției, pentru rezultatele obținute la ultra-maratoanele „Ultra Norway Race” și „The Track Namibia”.

El a primit o diplomă de apreciere și un premiu în bani, care au fost acordare cu prilejul Zilei pompierilor din România, marcată anual pe 13 septembrie. Recunoașterea și cadoul i-au fost înmânate într-un cadru festiv, în prezența președintelui Consiliului Județean, Doina Federovici, și a prefectului Sorin Cornilă.

De asemenea, alți 14 pompieri au fost premiați pentru performanțele la concursurile profesionale organizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Totodată, pentru activitatea din anul 2022, au fost recompensați 21 de pompieri din cadrul serviciilor voluntare, cu sprijinul Consiliului Județean.

Alți patru voluntari din cadrul programului „Salvator din pasiune” au primit premii în bani pentru susținerea acordată personalului ISU în desfășurarea activităților de informare și educare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta