Premii obținute de Ansamblul de cântece și dansuri populare „Mugurelul – Mărgineanca” (fotogalerie)

Premii obținute de Ansamblul de cântece și dansuri populare „Mugurelul – Mărgineanca” (fotogalerie)

Ansamblul de cântece și dansuri populare „Mugurelul – Mărgineanca” de la Clubul Copiilor din Dorohoi, sub conducerea muzicală a profesorului Marcel Dupu și a coregrafului Valentin Rău, a obținut 3 premii de locul 1 și un premiu 3, în acest weekend.

Ansamblul a participat la Festivalul Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret „Am fost, ș-om fi”, ediția a XXV-a, desfășurat la Sighetu Marmației.

De asemenea, trofeul festivalului a fost câștigat cu ansamblul botoșănean, la categoria „dans popular” - „Hori și joc în Maramureș” din cadrul proiectului Național „Enroll for fun”.

La secțiunea „grup vocal” a fost câștigat premiul I, iar la secțiunea solist instrumentist, Rareș Ionescu a câștigat premiul I.

Premiul al III-lea a fost câștigat de Rareș Ionescu și Cosmin Sandu la categoria solist instrumentist-duet.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campanie derulată la Spitalul din Botoșani, pentru depistarea timpurie a cancerului. „Să nu mai ajungă pacientul când tumora este avansată” (video)

Vineri, 23 Februarie 2024
724

Numărul mare de persoane care sunt diagnosticate cu cancer de-a lungul anilor, dar și faptul că vârsta pacienților îmbolnăviți a scăzut, îi determină pe specialiști să orga...

Încă o secție a unui spital din Botoșani a intrat în colaps. „...a cerut transferul din motive personale” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
1911

Pe lângă deficitul de medici întâlnit la Serviciul de Radiologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, și Secția de Neurochirurgie a intrat î...

Spitalul „Mavromati” din Botoșani, deficitar și la medicii stomatologi. „Condiția este să fiu de gardă...” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
598

Criza personalului medical se resimte și pe Compartimentul de Stomatologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Pe această secție activează doi medici, dintre car...