Desene pe asfalt cu APC Botoșani și zeci de copii (fotogalerie)

Desene pe asfalt cu APC Botoșani și zeci de copii (fotogalerie)

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată de Asociația pentru Consumatori Botoșani, alături de o serie de școli și organizații neguvernamentale.

Astfel, începând de la orele 10:00, în parcul Mihai Eminescu a avut loc tradiționalul Concurs de desene de asfalt, un proiect educațional județean interprofesional de mentorat și voluntariat. Titlul proiectului: Copilărie, zâmbet și culoare în albastru bleu european - anul școlar 2022 / 2023.

Organizatorii și partenerii evenimentului au fost Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani, Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani, Școala Gimnazială Sfânta Maria Botoșani, Școala Gimnazială Grigore Antipa Botoșani.

Echipa de proiect a fost alcătuită din director prof. Eugenia Filip, director prof. Mihaela Filip, director prof. Carmen Bararău, director prof. Sabina Horopciuc, Prof. Gavril Alina Simona, Prof. Diana Haralamb, Prof. Mirela Brehuescu, Prof Mihaela Cantimir, Prof Ariana Ciobanașu, prof. Maria Ostafe, Prof. Cristina Aionitoaie, Prof. Mihaela Grădinaru, Prof. Anca Rusu, Prof. Daniela Alexa, Prof.  Irina Crețu, Prof. Anamaria Hazaparu, Ed. Elena Adelina Nădejde. Colaborator Aline Rutily coordonator formator Program Comenius Paris.

Coordonatorii proiectului: profesor Gavril Alina Simona în parteneriat cu Asociația pentru Consumatori Botoșani. Proiectul reprezintă o colaborare Erasmus + Turcia 26.02.2022 și Estonia mai 2023.

Au participat peste 50 de copii din Botoșani și părinții lor, cetățeni aflați în parc la acea oră.

Un morman de jucării multicolore s-a înălțat pe o bancă de la intrarea în  parcul Mihai Eminescu Botoșani. După cum a explicat doamna profesoară Alina Simona Gavril, inițiatorul evenimentului, după terminarea a concursului jucăriile vor fi donate participanților, iar cele ce vor prisosi vor rămâne la dispoziția copiilor care vor vizita inedita expoziție cu desene pe asfalt. La fel și cărțile din standul special amenajat de Asociația pentru Consumatori Botoșani.

Tema zilei a fost aleasă de copii: La mulți ani 1 iunie. Ei s-au grăbit să o ilustreze cu multă imaginație și inventivitate. S-a remarcat prezența unor participanți de la vârsta de câțiva anișori până la adolescență.

(Comunicat de presă)










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

astăzi, 20:18
27

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

astăzi, 19:28
42

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...

5 cadre didactice dintr-o localitate din Botoșani s-au specializat în tehnici didactice moderne în Finlanda (Foto)

astăzi, 18:33
390

În perioada 17 – 23.03.2024, 5 cadre didactice de la Scoala Gimnaziala nr. 1 Unteni, judetul Botosani, au participat la cursuri de perfectionare organizate de Asociatia Edu2Grow in Finland...