Desene pe asfalt cu APC Botoșani și zeci de copii (fotogalerie)

Desene pe asfalt cu APC Botoșani și zeci de copii (fotogalerie)

Ziua Internațională a Copilului a fost marcată de Asociația pentru Consumatori Botoșani, alături de o serie de școli și organizații neguvernamentale.

Astfel, începând de la orele 10:00, în parcul Mihai Eminescu a avut loc tradiționalul Concurs de desene de asfalt, un proiect educațional județean interprofesional de mentorat și voluntariat. Titlul proiectului: Copilărie, zâmbet și culoare în albastru bleu european - anul școlar 2022 / 2023.

Organizatorii și partenerii evenimentului au fost Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani, Școala Gimnazială nr. 13 Botoșani, Școala Gimnazială Sfânta Maria Botoșani, Școala Gimnazială Grigore Antipa Botoșani.

Echipa de proiect a fost alcătuită din director prof. Eugenia Filip, director prof. Mihaela Filip, director prof. Carmen Bararău, director prof. Sabina Horopciuc, Prof. Gavril Alina Simona, Prof. Diana Haralamb, Prof. Mirela Brehuescu, Prof Mihaela Cantimir, Prof Ariana Ciobanașu, prof. Maria Ostafe, Prof. Cristina Aionitoaie, Prof. Mihaela Grădinaru, Prof. Anca Rusu, Prof. Daniela Alexa, Prof.  Irina Crețu, Prof. Anamaria Hazaparu, Ed. Elena Adelina Nădejde. Colaborator Aline Rutily coordonator formator Program Comenius Paris.

Coordonatorii proiectului: profesor Gavril Alina Simona în parteneriat cu Asociația pentru Consumatori Botoșani. Proiectul reprezintă o colaborare Erasmus + Turcia 26.02.2022 și Estonia mai 2023.

Au participat peste 50 de copii din Botoșani și părinții lor, cetățeni aflați în parc la acea oră.

Un morman de jucării multicolore s-a înălțat pe o bancă de la intrarea în  parcul Mihai Eminescu Botoșani. După cum a explicat doamna profesoară Alina Simona Gavril, inițiatorul evenimentului, după terminarea a concursului jucăriile vor fi donate participanților, iar cele ce vor prisosi vor rămâne la dispoziția copiilor care vor vizita inedita expoziție cu desene pe asfalt. La fel și cărțile din standul special amenajat de Asociația pentru Consumatori Botoșani.

Tema zilei a fost aleasă de copii: La mulți ani 1 iunie. Ei s-au grăbit să o ilustreze cu multă imaginație și inventivitate. S-a remarcat prezența unor participanți de la vârsta de câțiva anișori până la adolescență.

(Comunicat de presă)


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FC Botoșani 5-1! Eșec usturător

Duminică, 1 Octombrie 2023
141

Situația este din ce în ce mai drastică la FC Botoșani. Elevii lui Dan Alexa au pierdut duelul cu Universitatea Craiova, scor 5-1 și rămân ultimii în Superligă.Problemele a...

Cererile pentru bursele sociale ale elevilor mai pot fi depuse până pe 6 octombrie

Duminică, 1 Octombrie 2023
144

Sistemul de acordare a burselor sociale pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat în anul școlar 2023 - 2024 s-a schimbat față de cel din anii anteriori. Valoarea b...

Polițistul din Botoșani căruia pasiunea pentru muzică i-a adus două trofee

Duminică, 1 Octombrie 2023
495

Un polițist de frontieră din Dorohoi s-a făcut remarcat prin pasiunea pentru muzică, o chemare care i-a adus deja două premii importante.Daniel Vitcu lucrează la Sectorul Poliției de Fronti...