Premii excepționale câștigate de copiii din Grupul Cheia Sol (fotogalerie)

Premii excepționale câștigate de copiii din Grupul Cheia Sol (fotogalerie)

Orașul Botoșani a fost reprezentat cu brio de către artiștii din grupul Cheia Sol la concursurile naționale și internaționale ce s-au desfășurat în acest weekend.       

Cel mai mare premiu adus acasă a fost trofeul „Floricele de Mai”, care a plecat de la Călărași direct către Botoșani, în mâinile unui tânăr de 13 ani care a uimit juriul și publicul cu două interpretări impecabile.

Eric Cracană a cântat acompaniat de orchestra de estradă condusă de maestrul Viorel Gavrilă piesele „România” și „Ce te legeni”, care i-au adus marele trofeu, mult dorit de zecile de participanți care s-au înscris în categoria „Floricele de Mai”, veniți din toate colțurile țării. Eric a fost răsplătit pentru performanța sa excepțională cu un impresionant trofeu în valoare de 8.000 lei și Premiul Radio România, recunoscând astfel eforturile și talentul său remarcabil.

La același festival prestigios, ajuns la ediția cu numărul XXXIII-a, Maya Mareș (9 ani) a avut o interpretare impecabilă a melodiei „Fântânile albastre”, compusă de Horia Moculescu. Maya a reușit să concureze în cadrul festivalului după o preselecție riguroasă, fiind singura reprezentantă a Botoșaniului la categoria ei de vârstă.

Acest weekend a adus un premiu important, Premiul Special (a patra medie din concurs) și pentru Măriuca Stan Muraru (12 ani), care a participat la Festivalul VOCEA PRAHOVEI, ediția a VIII-a, desfășurat la Ploiești.

Festivalul SINGING AND LIVING, organizat la Botoșani, a adus premii I pentru: Alexandra Zarug, Alessia Niculina și Luca Lazăr.

Elena Chirica (6 ani) a concurat la Festivalul Moldovenesc, reușind să câștige trofeul categoriei, iar Teodor Chirica (9 ani) s-a situat pe Locul I, cei doi fiind pregătiți de către prof. Oana Tăbultoc.

De asemenea, recitalurile din cadrul Festivalului SARA PE DEAL, Botoșani, au fost adevărate momente de bucurie și glorie pentru Karina Cibotariu ( 16 ani), Măriuca Stan Muraru (12 ani) și Luca Lazăr (12 ani).

În acest week-end am avut parte și de lansarea videoclipului FAVELA, melodie interpretată de tânăra Alesia Coca (11 ani), iar primul podcast realizat de Luca Lazăr a intrat în online pe canalele de socializare.

„Îi felicităm pe toți copiii pentru rezultatele excepționale din acest weekend și suntem mândri ca avem astfel de valori în Botoșani”, transmit profesorii coordonatori ai Grupului „Cheia Sol”.

(Comunicat de presă)
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD PORTOCALIU de ploi, vijelii și grindină în 6 localități din Botoșani!

astăzi, 18:45
399

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...

COD PORTOCALIU de vijelii și grindină, sunt vizate 9 localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
223

Meteorologii au emis o nouă avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.Viza...

Încă două localități din Botoșani sub COD PORTOCALIU de vijelii și grindină!

astăzi, 17:44
230

Meteorologii au emis încă o avertizare COD PORTOCALIU de averse torențiale care vor acumula 40...40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice. S...