Povestea botoșănencei care a ajuns să creeze haine de damă și fetițe în București

Povestea botoșănencei care a ajuns să creeze haine de damă și fetițe în București

Anca Mazilu este o antreprenoare talentată și plină de pasiune care a pus pe picioare un brand românesc de haine damă și fetițe, numit Clothes with Love. Născută în Botoșani, Anca a fost încă de mic copil pasionată de croitorie, design vestimentar și modele de haine inedite și versatile.

După ani întregi în care Anca a creat ținute pentru ea, pentru colegele de școală și mai apoi pentru colegele de serviciu, în care a studiat și s-a perfecționat în arta croitoriei, a designului și a țesăturilor, în 2021 Anca și-a luat inima în dinți și a deschis un business frumos de fashion. În timp ce era în concediul de maternitate cu fetița ei, Alesia, alături de care acum ne prezintă frumoasele articole pe care le creează, Anca a construit brandul inspirațional Clothes with Love, care a crescut 100% organic, scrie Elle.ro.

Ingredientele necesare? Pe scurt, multă dedicare, voință, muncă, atenție la detalii, la colaborările alese și la grija față de nevoile clienților. În mod firesc, pentru vizibilitate au contat extrem de mult paginile business de Facebook și Instagram pe care Anca le-a pornit, dar și oportunitățile din jur de care a profitat la maxim. Prin intermediul Oanei Mădălina Vasiu de la Thinks Made Visible și KEMO Romania a avut șansa de a primi construcția unui website de la 0. Și de această dată elementul cheie care a dus la câștigarea site-ului a fost determinarea ei de a găsi alternative pentru dezvoltare, dar și povestea care a dus la crearea business-ului.

Dacă la început Anca avea doar 4 produse în ofertă, într-un an și 3 luni și-a diversificat gama de articole pe care le oferă femeilor, ajungând la peste 180 produse disponibile, fie în stoc, fie la comandă.  Vedetele sunt în mod cert rochiile, categoria de compleuri damă, salopetele, bluzițele și fustele, Anca fiind o mare susținătoare a feminității și a stării de bine pe care ne-o aduc hainele pe care le purtăm.

În prezent, Anca se axează tot mai mult și pe îmbogățirea colecțiilor mamă fiică, dat fiind faptul că o mare inspirație pentru ea la început de drum a fost chiar botezul fiicei ei, Alesia. Cu prilejul acestui eveniment a fost prima dată când au purtat ținute mamă fiica și emoția a fost pe măsură.

Până acum Anca are peste 900 produse vândute online, peste 5000 de urmăritori în social media și peste 3000 utilizatori noi care îi vizitează site-ul lunar, în medie, pur organic. Unul dintre marile avantaje pe care le aduce Anca industriei de fashion, pe lângă frumusețea și rafinamentul articolelor, este tocmai faptul că încurajează unicitatea fiecărei femei, oferind personalizarea gratuită a produselor.

Dacă sunteți în căutare de ținute de calitate, inedite și feminine, aruncați o privire pe site-ul Ancai de haine dama. Puteți solicita gratuit anumite modificări ale produselor prezentate, direct în formularul de comandă (de exemplu o alta dimensiune a unei rochii sau fuste sau o alta mărime fața de tabelul standard de pe site). Coletul ajunge la voi rapid prin curier, împachetat gratuit ca un cadou. Iar în cazul în care articolul comandat nu e pe placul vostru, returul e extrem de facil și complet gratuit.

Planurile Ancăi de viitor sunt și ele de admirat, întrucât este extrem de determinată să crească în continuare acest business frumos și să aducă bucurie femeilor, mămicilor și fetițelor cu fiecare ocazie. Astfel, în perioada următoare focusul Ancăi va fi pe crearea unor noi colecții versatile din materiale naturale, pe amenajarea noului spațiu de lucru din București, pe optimizarea producției și pe dezvoltarea site-ului și a paginilor de social media.

O puteți contacta oricând pe Anca prin intermediul datelor de contact de pe site, Facebook și Instagram. Iar dacă vă place povestea ei și vreți să o sustineți mai departe cu acest brand românesc, dați-i follow și încercați articolele ei vestimentare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
315

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5494

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
218

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...