Polițiștii botoșăneni au sărit în ajutorul semenilor cu nevoie acută de sânge și plasmă

Polițiștii botoșăneni au sărit în ajutorul semenilor cu nevoie acută de sânge și plasmă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), împreună cu polițiștii de frontieră din județul Botoșani, au donat sânge și plasmă, luni dimineață, pentru a-și ajuta semenii.

De la primele ore ale zilei, forțele de ordine s-au strâns la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul reședință de județ, pentru a da un exemplu de solidaritate.

„Ne adresăm tuturor cetățenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, si care doresc să contribuie la salvarea de vieți prin donare de sânge”, este mesajul oamenilor legii.

Această activitate s-a desfășurat în cadrul campaniei organizate de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI), denumită „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

astăzi, 20:00
420

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

astăzi, 16:20
370

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

astăzi, 15:17
281

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...