Polițiștii botoșăneni au sărit în ajutorul semenilor cu nevoie acută de sânge și plasmă

Polițiștii botoșăneni au sărit în ajutorul semenilor cu nevoie acută de sânge și plasmă

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), împreună cu polițiștii de frontieră din județul Botoșani, au donat sânge și plasmă, luni dimineață, pentru a-și ajuta semenii.

De la primele ore ale zilei, forțele de ordine s-au strâns la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul reședință de județ, pentru a da un exemplu de solidaritate.

„Ne adresăm tuturor cetățenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, si care doresc să contribuie la salvarea de vieți prin donare de sânge”, este mesajul oamenilor legii.

Această activitate s-a desfășurat în cadrul campaniei organizate de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI), denumită „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă”.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Autoritățile se consideră pregătite de valul 5 al pandemiei. Dan Nechifor: „Ca să diminuăm sau să preîntâmpinăm valul cinci trebuie să ne vaccinăm” (video)

Vineri, 3 Decembrie 2021
248

Autoritățile botoșănene, prezente vineri, 3 decembrie, la o conferință de presă susținută la sediul Palatului Administrativ din municipiului Botoșani, au declarat că sunt pregătite pentru ...

Medicul Claudia Malancea, după decorare: „Meritul este unul colectiv. Nu este ușor să vezi oameni în suferință” (video)

Vineri, 3 Decembrie 2021
994

Alături de Valentina Morcov, șefa Secției de Boli Infecțioase, și Claudia Malancea, șef secție Terapie Intensivă, a fost decorată, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, c...

Accident la Dealu Mare. O mașină s-a izbit într-un cap de pod

Vineri, 3 Decembrie 2021
615

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, în localitatea Dealu Mare, la intrare în municipiul Dorohoi, anunță Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județe...