Planuri de nuntă pentru botoșănenii Viviana Sposub și George Burcea

Planuri de nuntă pentru botoșănenii Viviana Sposub și George Burcea

   Sursa foto: SpyNews.ro

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ un an de zile și au recunoscut că își doresc să se căsătorească în perioada următoare.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța de la Pro TV, Viviana Sposub a făcut primele declarații despre nunta cu actorul George Burcea.

Deși au crescut împreună în Botoșani, cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut abia în timpul emisiunii ”Ferma”, iar de atunci sunt de nedespărțit. Fosta co-prezentatoare de la Vorbește Lumea susține că este pregătită să facă nuntă, însă nu se va întâmpla anul acesta, iar mirele ar putea fi chiar George Burcea.

Cei doi sunt împreună de luni bune, dar nu locuiesc în aceeași casă, deși mai tot timpul sunt împreună.

”Ferma mi-a schimbat viața. Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

”După nouă zile i-am furat un pupic. În ziua în care l-am sărutat am crezut că plec acasă, abia apoi am aflat că mai avem un duel. E o poveste frumoasă, este povestea tinereții mele” , a adăugat aceasta.

Chiar dacă au părăsit Botoșaniul, dacă  un astfel de eveniment va avea loc în viitorul apropiat, nu ar fi exclus ca această nuntă să aibă loc chiar la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta