Peisaje de iarnă, surprinse de botoșăneni, reunite într-un concurs internațional de fotografie

Peisaje de iarnă, surprinse de botoșăneni, reunite într-un concurs internațional de fotografie

La începutul săptămânii în curs, pagina Din Italia ( @italianoastra ) a lansat un concurs de fotografie invitând cititorii să  trimită poze cu ninsoarea sau zăpada, din localitatea unde locuiesc. Concursul s-a bucurat de un real succes.

Alături de partenerul  Europe Direct Botoșani, mesajul a ajuns  pe o serie de  grupuri de Facebook, de unde au răspuns români din toată Europa. 

Grație unor  grupuri din Botoșani dintre care se detașează grupul de Facebook “Botoșani online” (https://www.facebook.com/groups/666691286874833/ ), mesajul a ajuns la sute de botoșăneni care în prezent locuiesc nu numai în județul Botoșani ci și în întreaga Europă.

Câteva zeci de botoșăneni au răspuns cu entuziasm trimițând fotografii care mai de care mai interesante cu iarna din zonele în care locuiesc sau pe care le-au vizitat:  Botoșani, România, Elveția, Italia, Franța, Spania, Suedia… Fotografiile continuă și în prezent să sosească.

Europe Direct Botoșani a  ales 28 de fotografii, transmise de botoșăneni, fiecare minunată în felul sau, fiecare expresia unei emoții sau a unei bucurii. Toate au fost reunite într-un grupaj pe blogul Europe direct Botoșani 2020:

https://eurodirecbt.blogspot.com/2021/02/grupaj-foto-iarna-pentru-botosaneni.html

De asemenea a fost realizată o galerie foto pe Google:

https://photos.app.goo.gl/dvrg2gpLaTD21efb8

și o serie de montaje foto:

https://photos.app.goo.gl/NffNY3CsAadT7Etx5

https://photos.app.goo.gl/Ag64ZjJ48sYkBSck8

https://photos.app.goo.gl/C9rokZshiDN5nkrY7

https://photos.app.goo.gl/bBGT4Kn6i6YpXc6R9

 

 

Spune-ne opinia ta