O nouă ediție a Târgului Regional de Zootehnie a fost anunțată la Botoșani!

Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Primăria comunei Răchiți, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți și Asociația Crescătorilor de Taurine.

O nouă ediție a Târgului Regional de Zootehnie a fost anunțată la Botoșani!

Aflat la a XVI-a ediție, Târgul Regional de Zootehnie – utilaje sgricole și produse tradiționale va avea loc în acest an în perioada 11 – 12 mai.

În anii trecuți, evenimentul se bucura de un real succes, venind sute de oameni din județul Botoșani, dar și din împrejurimi pentru a se bucura atât de vremea frumoasă de afară, cât și de surprizele organizatorilor.

Anul acesta pe scenă vor urca artiști din România și Republica Moldova. Printre aceștia se numără Cornelia Ciobanu, Mihaela Tabura, Viorica Macovei, Dianna Rotaru și Codrenii din Republica Moldova. De asemenea, vor mai încânta publicul tinerii artiști ai Botoșaniului.

Va avea loc o paradă cu patrupede din rasa ciobănesc de bucovina, o paradă a cailor de rasă, cu berbeci de karakul, vor fi prezentate bovinele și utilajele agricole expuse.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
111

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
139

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
30

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...