O copilă de la Botoșani a devenit la doar 13 ani administratorul platformei Kids Du Monde din Franța

O copilă de la Botoșani a devenit la doar 13 ani administratorul platformei Kids Du Monde din Franța

Ema Cilibiu, o copilă de la Botoșani, a devenit la doar13 ani administratorul platformei de presă Pressekidsdumonde din Franța, pressekidsdumonde.fr.

Decizia a fost luată de fondatorul Asociatiei Kids du Monde, Magie Saumur, care a început inițial prin a o promova pe TIANA, sora Emei, și așa a descoperit vlogurile celor două surori de la Botoșani care și-au propus să promoveze România. Vlogurile sunt în limba engleză pentru că urmăritorii TIANEI sunt în mare parte din străinătate.

Asociația Kids du Monde promovează copiii talentați din întreaga lume prin intermediul presei scrise și a televiziunii TV Kids du Monde. Ema Cilibiu a fost numita jurnalistul șef și administrator al acestei platforme pe zona România și Republica Moldova. În urma materialelor primite de la copiii care doresc promovare prin intermediul asociației Kids du Monde, Ema va realiza articole de prezentare și promovare. Prezentarea tinerilor artiști se va face, desigur, în limba engleză, limba de circulație universală, pentru a asigura o expunere la nivel mondial.

“Activitate Emei este una intensă. Membră a trupei de teatru Katharsis Antic coordonată de doamna profesor Coca Dorica, Ema a jucat de curând rolul Veronicai Micle într-un film regizat de o tânără din Cluj. Filmul va avea premiera pe 15 august, la 150 de ani de la marea Serbare de la Putna. Filmul aduce în atenția spectatorului personaje precum Eminescu, Veronica Micle, Ioan Slavici, Ciprian Porumbescu, Mihail Kogalniceanu și lecția lor de patriotism pentru noi. Membrii trupei Katharsis din Botoșani au primit roluri importante în film și au impresionat prin talent și profesionalism. Nu în ultimul rând, Ema Cilibiu se afla ăn plin proces de înscriere în Uniunea Compozitorilor din România. Tânăra a semnat versurile și linia melodica a melodiei End Now, interpretată de TIANA, sora acesteia, și care va avea lansarea în zilele următoare. TIANA și Ema si-au propus realizarea unui album de creații proprii. Toată aceasta activitate artistică a Emei este îmbinată cu succes cu școala. Aceasta a terminat cu 10 pe linie clasa a 7 a la Colegiul National Mihai Eminescu”, a povestit mama fetiței, Corina Cilibiu.

Iată și unul dintre filmulețele de promovare a României făcut de cele două copile.

 

 

Spune-ne opinia ta