O botoșăneancă a câștigat marele trofeu al Festivalului Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” (fotogalerie)

O botoșăneancă a câștigat marele trofeu al Festivalului Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil” (fotogalerie)

O fată de 12 ani din Botoșani a câștigat marele trofeu al celei de a XII-a ediții a Festivalului Internațional „Ziua Zâmbetului de Copil”, desfășurat în perioada 7 – 8 octombrie a.c., în Piatra Neamț. Competiția a reunit 147 de interpreți din întreaga țară.

Tiana Cilibiu a impresionat juriul format din Olimpia Urs, George Vânvu, Adriana Marchese, Ana Maria Alucăi și Georgiana Carmina Axinte. Ea a fost răsplătită și cu premiul „Radio Iași”, constând într-un interviu de promovare pe post.

Recent, Tiana a fost remarcată și în cadrul Festivalului „Stea printre Stele” din Bacău, unde a obținut premiul „Tinere Talente – Radio România Regional”, decernat de muzicianul Bogdan Dragomir. În vara acestui an, ea a adus acasă marele trofeu al Festivalului „Neghiniță” și a devenit artistul anului pentru postul „Mob Radio” din Irlanda.

Tiana se pregătește cu soprana Anca Pârlog la București. Ea și-a propus să lanseze până la sfârșitul anului prima sa piesa originala, compoziția proprie „So Low Down”, inspirată dintr-o experiență personală.






 

 

Spune-ne opinia ta