O biserică din Botoşani oferă gratuit mere, pe care preotul şi voluntarii le-au cules dintr-o livadă

O biserică din Botoşani oferă gratuit mere, pe care preotul şi voluntarii le-au cules dintr-o livadă

O biserică din Botoşani oferă mere gratuite tuturor credincioşilor care trec prin faţa lăcaşului de cult, pe care preotul şi mai mulţi voluntari le-au cules dintr-o livadă de la marginea municipiului reşedinţă de judeţ.

Biserica "Sfântul Vasile cel Mare", amplasată în zona centrală a municipiului Botoşani, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", a amplasat două mese pe trotuarul din vecinătate, pe care a pus coşurile cu mere, din care poate lua orice trecător.

Decizia aparţine preotului misionar Petru Chirvase, care slujeşte la această biserică şi care şi-a dorit să împartă darurile primite de la un pomicultor din Curteşti cu credincioşii din Botoşani.

„El personal şi cu mai mulţi voluntari de la biserică au mers la livada de la Curteşti şi au cules mere. Toate fructele le oferă credincioşilor. Şi duminica, după slujbă îi invită pe credincioşi să ia mere", a declarat, pentru Agerpres, fratele preotului.

Anul trecut, preotul a primit în dar o cantitate mare de struguri de masă, pe care a împărţit-o elevilor din liceele din municipiu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
316

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
201

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
114

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...