O adolescentă din Dorohoi a reușit să impresioneze jurații concursului „Românii au talent”. (VIDEO)

O adolescentă din Dorohoi a reușit să impresioneze jurații concursului „Românii au talent”. (VIDEO)

În ediția de vineri, 9 aprilie, a concursului „Românii au talent”, Carla Palamariu a reușit să impresioneze juriul cu un moment de dans sportiv.

La doar 15 ani, Carla are o poveste tristă de viață. Adolescenta s-a născut în Spania, unde a locuit timp de 13 ani, iar în urmă cu 2 ani s-a stabilit la Dorohoin împreună cu familia sa.

Dorohoianca și-a deschis sufletul în fața juraților de la „Românii au talent” și a povesti prin ce momente cumplite a trecut în Spania. Pentru că era româncă, primea deseori jigniri din partea colegilor săi de clasă.

„Râdeau de mine, comentau aiurea, mă înjurau. Așa merg lucrurile în alte țări. N-am reușit să mă adaptez la lumea de acolo. Îmi era foarte greu, ajungeam în sala de gimnastică nervoasă… Când am ajuns în România, mi-a fost mult mai bine, psihic, eram terminată. Mi-am revenit și acum fac ce îmi place mie”.

Pe tot parcursul momentului, Carla a dat tot ce e mai bun din ea, iar la final, cei trei jurați i-au apreciat prestația.

„Bravo, Carla! Se cam vede că te-ai pregătit… Eu am văzut și că ești talentată. Ai o față foarte expresivă, te ajută și ochii, te ajută și trupul, te cam ajută multe. Din unghiul meu, s-a văzut foarte bine, ești chiar talentată”, i-a spus Andi Moisescu.

„Ai o privire care te hipnotizează. Ești făcută pentru a fi pe scenă”, a adăugat Andra.

„Eu am văzut cum „țipa” talentul din ea”, a completat Florin Călinescu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

12 mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

astăzi, 08:23
10

Anual, pe data de 12 mai, în întreaga lume, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această zi a fost lansată în anul 1974, la inițiativa Consiliului Interna...

IȘJ Botoșani: Încep înscrierile la concursul pentru gradațiile de merit

astăzi, 08:02
43

În Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul 3749/28.04.2021 pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățămâ...

Depuneri de amestec de praf și agregate pe o stradă din Botoșani, provenite de la o Stație de betoane

Marţi, 11 Mai 2021
490

În vederea soluționării unei petiții la un obiectiv Stație de betoane din municipiul Botoșani, o echipă de comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu a constatat faptul că pe strada ...