O adolescentă din Dorohoi a reușit să impresioneze jurații concursului „Românii au talent”. (VIDEO)

O adolescentă din Dorohoi a reușit să impresioneze jurații concursului „Românii au talent”. (VIDEO)

În ediția de vineri, 9 aprilie, a concursului „Românii au talent”, Carla Palamariu a reușit să impresioneze juriul cu un moment de dans sportiv.

La doar 15 ani, Carla are o poveste tristă de viață. Adolescenta s-a născut în Spania, unde a locuit timp de 13 ani, iar în urmă cu 2 ani s-a stabilit la Dorohoin împreună cu familia sa.

Dorohoianca și-a deschis sufletul în fața juraților de la „Românii au talent” și a povesti prin ce momente cumplite a trecut în Spania. Pentru că era româncă, primea deseori jigniri din partea colegilor săi de clasă.

„Râdeau de mine, comentau aiurea, mă înjurau. Așa merg lucrurile în alte țări. N-am reușit să mă adaptez la lumea de acolo. Îmi era foarte greu, ajungeam în sala de gimnastică nervoasă… Când am ajuns în România, mi-a fost mult mai bine, psihic, eram terminată. Mi-am revenit și acum fac ce îmi place mie”.

Pe tot parcursul momentului, Carla a dat tot ce e mai bun din ea, iar la final, cei trei jurați i-au apreciat prestația.

„Bravo, Carla! Se cam vede că te-ai pregătit… Eu am văzut și că ești talentată. Ai o față foarte expresivă, te ajută și ochii, te ajută și trupul, te cam ajută multe. Din unghiul meu, s-a văzut foarte bine, ești chiar talentată”, i-a spus Andi Moisescu.

„Ai o privire care te hipnotizează. Ești făcută pentru a fi pe scenă”, a adăugat Andra.

„Eu am văzut cum „țipa” talentul din ea”, a completat Florin Călinescu.

 

 

Spune-ne opinia ta