Municipiul Botoșani găzduiește, în premieră, Gala de kickboxing „Colosseum Tournament” (video)

Municipiul Botoșani găzduiește, în premieră, Gala de kickboxing „Colosseum Tournament” (video)

Municipiul Botoșani va găzdui, în premieră, Gala de kickboxing „Colosseum Tournament”, competiție care va avea loc pe 21 octombrie, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Evenimentul este organizat de promotorul Gabriel Georgescu, în parteneriat cu Primăria. Invitat special va fi artistul Puya.

Sunt încântat că are loc la Botoșani acest eveniment, care va avea un public numeros. Cel mai important aspect este că domnul Georgescu intenționează să deschidă la Botoșani un club de kickboxing pentru cei care sunt amatorii acestui sport”, a spus primarul Cosmin Andrei, într-o conferință de prezentare a evenimentului.

Edilul a primit cadou o pereche de mănuși de kickboxing, pe care le-a și probat. „Nu știu dacă le voi putea folosi în campania electorală, dar sper să îmi poarte noroc”, a fost remarca acestuia.

„Suntem în fața unui eveniment care a ajuns la ediția 36, avem lângă noi cinci dintre sportivii acestui eveniment, cinci sportivi excepționali. Avem lângă noi doi campioni ai Galei „Colosseum Tournament” Alexandru și Vasile Amariței. Este un proiect de suflet. Evenimentele noastre sunt evenimente în care kickboxerii din România și din străinătate se întâlnesc și arată un kickboxing real, iar sportivii care câștigă la noi pleacă spre promoții mari. Botoșaniul este pentru prima dată în fața unui meci de titlu mondial, unde Alexandru Amariței își dispută centura pe care o deține împotriva numărului 2 din România”, a spus Gabriel Georgescu.

El a subliniat că meciurile nu sunt „bătăi”, ci acte de sport supuse unor reguli, care implică antrenament și tactică.

Biletele de acces la Gala de kickboxing „Colosseum Tournament” sunt diseminate în cluburile de arte marțiale și vândute pe site-ul www.entertix.ro. Bilete vor fi disponibile și în ziua Galei, la Sala Polivalentă. Prețul acestora este de 50 lei la tribună, cele VIP fiind deja epuizate.

 

Spune-ne opinia ta