Caravana „Capra cu trei iezi” pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii din 13 județe, printre care și Botoșani (video)

Caravana „Capra cu trei iezi” pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii din 13 județe, printre care și Botoșani (video)

Actorii Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, dar şi regizorul Victor Canache şi producătoarea Luana Georgiţă pleacă în Caravana „Capra cu Trei Iezi", unde se vor întâlni cu publicul din ţară la proiecţii speciale, în avanpremieră, ale unuia dintre cele mai aşteptate filme ale anului, câştigător al Premiului Publicului la TIFF 2022.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, caravana se opreşte la Sebeş, Alba Iulia, Satu Mare, Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Constanţa, Iaşi şi Botoşani.

Bazat pe cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, „Capra cu Trei Iezi" este un thriller/ horror care readuce în actualitate basmul, sub o altă optică.

Acesta va intra în cinema din 28 octombrie.

Prima oprire a caravanei va avea loc la Sebeş, luni, pe 10 octombrie, la Centrul Cultural „Lucian Blaga". De la ora 18:30, spectatorii sunt aşteptaţi să urmărească filmul, iar la final să stea de vorbă cu regizorul Victor Canache şi Luana Georgiţă despre experienţa de la filmări şi alegerea acestui subiect pentru un lungmetraj horror. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul Centrului Cultural „Lucian Blaga".

Tot pe 10 octombrie va avea loc o proiecție specială şi la Alba Iulia, la Cinema Inspire, de la ora 20:30. După film, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, dar şi Victor Canache şi Luana Georgiţă se vor întâlni cu publicul. Biletele se pot cumpăra online sau direct la cinema.

Miercuri, 12 octombrie, Victor Canache şi Luana Georgiţă vor fi prezenţi la proiecţia de la Cineplexx Satu Mare, iar vineri, pe 14 octombrie, cei doi vor fi la Braşov, pentru proiecţia din cadrul Dracula Film Festival 2022. Sâmbătă, pe 15 octombrie, echipa va fi prezentă la proiecţia de la Craiova, la Inspire Cinema, de la ora 19:30.

Marţi, pe 18 octombrie, Caravana „Capra cu Trei Iezi" se opreşte la Timişoara, la Cinema Victoria, iar miercuri, 19 octombrie, la Cluj-Napoca, la Cinema Victoria, unde vor participa Marius Bodochi şi Victor Canache.

Următoarele destinaţii sunt Sibiu, pe 21 octombrie, la Cinegold (vor fi prezenţi Victor Canache şi Luana Georgiţă), Piatra Neamţ, pe 23 octombrie, la Cinema Dacia, unde se va afla Marius Bodochi.

Pe 26 octombrie, regizorul şi actriţa vor fi prezenţi la Constanţa, la Cinema City, iar pe 29 octombrie la Iaşi, la Cinema Ateneu. Pe 1 noiembrie aceştia vor fi la Botoşani, la Happy Cinema, iar pe 4 noiembrie la Târgu Mureş, la Cineplexx.

„Capra cu Trei Iezi" este distribuit în România de Transilvania Film.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
224

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
504

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
102

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...