Moș Gheorghe din Santa Mare, sărbătorit de familie și autorități la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani (fotogalerie)

Moș Gheorghe din Santa Mare, sărbătorit de familie și autorități la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani (fotogalerie)

Astăzi, 27 martie, moș Gheorghe Roșca, din comuna Santa Mare, a fost sărbătorit de familie, prieteni și autoritățile locale, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

La acest eveniment important și încărcat cu emoție, a participat și primarul Cristian Anton.

„Astăzi am participat cu emoție la un eveniment unic din viața unui om, alături de familie și prieteni. Am ascultat povești incredibile din timpul vieții, am primit povețe și ne-am bucurat împreună alături de domnul Roșca Gheorghe, la împlinirea vârstei de 100 de ani”, a precizat primarul Cristian Anton.

Și-a trăit viața cu demnitate, a fost martor și participant la multe evenimente istorice care i-au schimbat complet modul de viață. Cu toate acestea a rămas un om puternic care știe să se bucure de viață și să se raporteze filozofic la toate vicisitudinile destinului, găsind în ele o mulțime de plusuri și motive de bucurie.

Bunicul Gheorghe a fost premiat cu o diplomă de excelență și a primit în dar un tort.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
1201

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
745

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
432

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...