Mirel Manea, „ambasador” al județului Botoșani la Miami (Foto - Video)

Mirel Manea, „ambasador” al județului Botoșani la Miami (Foto - Video)

Prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, Mirel Manea, reușește să impresioneze din nou lumea artistică din România. După ce a concertat la Veneția, Bruxelles, New York sau Roma, acordurile îndrăgitul artist au răsunat pe tărâm american, la Miami (Florida).

„Ne-a  reprezentat cu cinste și a impresionat comunitatea românească, și nu numai, din această parte a lumii, pentru că l-a înzestrat Dumnezeu cu harul pe care doar marii artiști l-au avut sau îl au. Trompeta sa vrăjită a răsunat dumnezeiește așa cum a făcut-o și când a cântat pentru Suveranul Pontif sau când a devenit primul și singurul, până în prezent, artist român căruia autoritățile italiene i-au permis să înregistreze videoclipul pentru superba lucrare Colosseo chiar în Colosseumul din Roma”, a precizat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Cu această ocazie, Mirel Manea a transmis în numele Consiliului Județean Botoșani, toate urările și gândurile bune și aprecierea sinceră pentru Excelența Sa, Cătălin Ghenea, Consul General al României la Miami.

De asemenea, Preasfințitul Andrei, Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române din America, a fost invitat să ne viziteze județul, tărâm binecuvântat de Dumnezeu, care a dat numeroase personalități culturale.

 "Începuturile sunt pline de emotie și entuziasm, astfel au avut loc și întâlnirile cu Excelenta sa, Cătălin Ghenea, Consul General al României la Miami, Preasfințitul Andrei, Episcop Vicar al Episcopiei Ortodoxe Romane din America și Părintele Silvius Sfera, Holy Cross Church / Hollywood, care au primit din partea președintelui Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, o scrisoare de apreciere și mulțumire, de asemenea și invitația de a ne vizita județul, lucru care se va întâmpla cât de curând", a transmis Mirel Manea.

Au fost câteva zile pline de muzică și oameni frumoși, povestește Mirel, iar valori din cultura românească și evreiască îmbinată cu lucrările din muzica clasică de largă popularitate au vibrat în  clubul internațional de golf al lui Donald Trump, proprietarul unuia dintre cele mai frumoase terenuri din lume. De-a lungul timpului, clubul a găzduit concerte susținute de cei mai mari artiști ai lumii, precum Celine Dion sau Billy Joel.





 

 

Spune-ne opinia ta