Mădălina, la 24 de ani, luptă pentru viață: ”Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează!”

Mădălina este o luptătoare care se confruntă cu o provocare imensă în viața ei. Este diagnosticată cu o boală gravă care necesită tratament specializat, accesibil doar într-o clinică de top, unde costurile sunt considerabil mai mari decât posibilitățile ei financiare.

Mădălina, la 24 de ani, luptă pentru viață: ”Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează!”

”În aceste momente de cumpănă, fiecare dintre noi poate face diferența între disperare și speranță”, transmite Vlad Plăcintă, președintele Asociației  „Salvează o inimă”, cea care a decis să se alăture luptei Mădălinei,însă ”succesul acestei misiuni depinde de generozitatea și empatia voastră”.

Maria Mădălina Budescu, la 24 de ani, luptă cu o malformație congenitală ce i-a marcat traiectoria vieții. Maria Madalina a fost odată ca oricare dintre noi, plină de vise și speranțe, până când condiția ei nediagnosticată la timp a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă.

"De aproximativ un an, viața mea s-a schimbat total. Ajunsă la terapie intensivă la Iași, apoi internată de două ori la spitalul din Târgul Mureș, unde am fost pusă pe lista de transplant, mi-am dat seama că lupta mea abia începe. Lista este lungă și starea mea de sănătate se agravează. Obosesc la cel mai mic efort și asta mă ține legată de pat. Am găsit o speranță, o soluție în Turcia la Prof. Dr. Serkan Durdu, dar pentru asta am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a putea ajunge la intervenția chirurgicală care îmi poate salva viața. Vă rog, fiți alături de mine în această luptă pentru viață", a transmis Maria Mădălina.

Costul intervenției este de 31.200 de euro, o sumă care depășește cu mult posibilitățile familiei Budescu. În fața acestei sume imense, ne adresăm comunității, știind că împreună putem face diferența. Fiecare contribuție, oricât de mică, înseamnă un pas spre recuperarea și redobândirea speranței pentru Maria Madalina.

Fiecare donație, indiferent de mărime, îi oferă Mădălinei o șansă în plus la o viață normală și fericită.

”Nu subestimați puterea comunității și a bunătății colective. Împreună, putem transforma viața Mădălinei, demonstrând că solidaritatea și iubirea pot învinge orice obstacol. Vă mulțumim pentru orice sprijin puteți oferi și vă rugăm să distribuiți această informație tuturor celor care pot ajuta. Cu recunoștință profundă și speranța că împreună putem aduce zâmbetul înapoi pe chipul Mariei Mădălina”, este mesajul lui Vlad Plăcintă.

Haideți să ne unim forțele și să arătăm că în lumea noastră, compasiunea și solidaritatea pot aduce schimbări miraculoase

Denumire entitate: Asociația "Salvează o Inimă"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont bancar (IBAN): Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detalii plată, numele: MADALINA BUDESCU

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
4

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...

Klaus Iohannis se pensionează din postul de profesor pe care l-a avut rezervat timp de peste 20 de ani!

astăzi, 13:14
37

Catedra de profesor de Fizică a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacantă și poate fi ocupată de un titular, scrie Ora ...

Ucrainean căutat de INTERPOL din 2019, depistat de polițiștii de frontieră din Botoșani!

astăzi, 12:22
44

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Ucraina, căutat internațional pentru săvârşirea infracțiunilor...