LA MULȚI ANI 2024! Revelion în stradă cu muzică, foc de artificii și multă șampanie! (Foto, Video)

Tradiționalul Revelion în stradă a animat și anul acesta centrul municipiului Botoșani. Oamenii au ajuns în Piața Revoluției cu mult înainte de miezul nopții, pentru a se bucura de programul pregătit de municipalitate.

LA MULȚI ANI 2024! Revelion în stradă cu muzică, foc de artificii și multă șampanie! (Foto, Video)

Startul a fost dat la ora 20.00 cu un mix de Oldies Music Hits 80’-90’, pe scena amplasată în Piața Revoluției urcând apoi artiștii Academiei de Arte „Modus Vivendi”, coordonată de Ana Maria Bucșă.

Publicul i-a aplaudat și a dansat alături de artiștii de muzică populară Carmen Cornaci și Dan Doboș. Iar înainte de ora 00.00 au evoluat Alessia și Shift.

Momentul cel mai așteptat a fost, ca în fiecare an, focul de artificii.




Înainte de ora 00:00, pe scenă și-a făcut apariția și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, cel care a început numărătoarea inversă alături de toți cei prezenți în Piața Revoluției.

Cu ochii pe cer și cu paharele de șampanie în mâini, botoșănenii s-au bucurat de spectacolul artificiilor. Și-au urat ”La mulți ani!”, s-au îmbrățișat, apoi cei mai mulți au plecat către case.

Cei rămași în Piața Revoluției s-au delectat cu DJ Aya.
 


























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meseria de salvator, prezentată elevilor unui liceu din județul Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:10
14

Peste 200 de tineri de la Liceul „Regina Maria” din municipiul Dorohoi au aflat, astăzi, cum pot să devină pompieri. Pașii ce trebuie urmați pentru a putea îmbrăca haina de sal...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
78

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...

Pui de bufniță salvat de jandarmii botoșăneni, după un apel la 112! (foto)

astăzi, 15:31
60

Prin grija jandarmilor botoșăneni, un pui de bufniță a ajuns pe mâini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat să îi îngrijească rănile produse,...