Jandarmii botoșăneni și-au mărit echipa: Iustina și Denisa au absolvit Academia și au ales să vină la Botoșani!

Pentru cele două tinere urmează o perioadă de acomodare la specificul și cerințele funcției de comandant de pluton.

Începând de ieri, jandarmii botoșăneni au primit în rândurile lor două tinere absolvente a Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza" București, promoția 2024.

La repartiție, sublocotenent Crișan Iustina-Nicoleta și sublocotenent Vieru Denisa-Ștefania au optat pentru cele două posturi disponibile în cadrul Jandarmeriei Botoșani.

Iustina (în stânga în fotografie), a urmat cursurile Liceului ,,Grigore Ghica" Dorohoi, iar după examenul de bacalaureat a candidat și a fost admisă la academie, specialitatea jandarmi, în anul 2020.

La Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a fost încadrată pe funcția de consilier juridic, o funcție cu multe responsabilități și care necesită, în mod evident, temeinice cunoștințe juridice.

Denisa (în dreapta în fotografie), a absolvit Liceul ,,Regina Maria" Dorohoi, după care, pasionată de studiul limbilor străine, a urmat cursurile Facultății limbi și literaturi străine, specializarea spaniolă-portugheză din cadrul Universității București, la încheierea cărora s-a înscris și a intrat la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza" București.

Pentru ea, ca și pentru colega sa de promoție, urmează o perioadă de acomodare la specificul și cerințele funcției de comandant de pluton în cadrul Detașamentului de Jandarmi Dorohoi, cu responsabilități în organizarea și desfășurarea misiunilor de ordine și siguranță publică, precum și a celor de pază și protecție instituțională la obiectivele din competență.

Le dorim succes în activitate și le urăm bun venit în echipa jandarmilor botoșăneni!”, este mesajul transmis de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...