Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

   Sursă foto: Facebook - Carmen Zaboloteanu

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.

Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat cu multă dăruire căciulițe, botoșei și caracatițe pentru copilașii născuți prematur, nevoiți să lupte pentru viața, în incubatoare.

Micii luptători se pot bucura, grație muncii acestor minunate femei, de căldura oferita de căciulițele și botoșeii tricotați special pentru ei dar și de minunatele caracatițe, jucării deosebite menite să țină locul cordonului ombilical.

Carmen Zaboloteanu, medic neonatolog în cadrul Maternității Botoșani, mulțumește iscusitelor artiste pentru efortul depus și dragostea pe care o oferă acestor îngerași.

„Mi-aș dori ca limba română să aibă infinit mai multe cuvinte de MULȚUMESC!

Pentru a le putea mulțumi inimosului grup care își dorește să fie o părticică din scara pe care urca încet un prematur..

Din propria inițiativă, au croșetat cu mult drag, cu dragoste și dăruire căciulițe, botoșei pentru cei mici și prețioși! Pentru că au nevoie de căldura din burtică.

Și CARACATIȚE...pentru ca bebelușii încă au nevoie să simtă cordonul ombilical și mirosul mamei...

VĂ MULȚUMESC pentru tot ceea ce ați făcut și faceți pentru ei! Donația și proiectul dumneavoastră ne onorează!”






 

 

 

Spune-ne opinia ta