Hainele Vagabond, produse la Botoșani, ajung în primul magazin deschis în Londra, Marea Britanie

Hainele Vagabond, produse la Botoșani, ajung în primul magazin deschis în Londra, Marea Britanie

Retailerul român de fashion „Vagabond Studio” a deschis prima sa locație în Marea Britanie, Londra, într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Londra, sub brandul „Made by Society”. Vagabond Studio a intrat pe piața britanică în urma unei investiții de aproximativ 800.000 de euro.

Potrivit economedia.ro, magazinul, deschis în luna mai a acestui an, este situat în partea de est a Londrei, în Westfield Stratford City. Acesta este cel mai mare centru comercial urban din Marea Britanie din punct de vedere al suprafeței pe care este construit și al 4-lea cel mai mare centru comercial din țară în ceea ce privește suprafața de retail disponibilă. Concept-store-ul „Made by Society” ocupă o suprafață de 225 de metri pătrați, operând cu o echipă de vânzări de 15 persoane.

Decizia Vagabond Studio de a se extinde la nivel internațional a fost un pas firesc pentru companie, având în vedere numărul mare și feedback-ul pozitiv al cumpărătorilor occidentali care au vizitat magazinele din România. Compania a luat în considerare atunci când a decis să se extindă veniturile, nivelul de trai și puterea de cumpărare, argumente care fac din Marea Britanie cea mai mare piață din Europa.

Vagabond Studio a lansat pe piața din România un concept vestimentar revoluționar, „Made by Society”, creație inspirată de cultura străzii. În România, Vagabond Studio este în topul celor mai performanti retailer din punct de vedere al vânzărilor pe metru pătrat.

Din 2014, compania a deschis 14 magazine în centre comerciale din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Sibiu și Timisoara și a ajuns la o echipă de 300 de angajați.

Unitatea de producție se află în Botoșani, orașul natal din România al familiei fondatoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
794

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
214

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...