FOTO: Pompieri avansați de Ziua Națională a României

FOTO: Pompieri avansați de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, șase pompieri botoșăneni, care au obținut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, potrivit Dorinei Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Este vorba despre trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, și anume Cozmin Cătălin Rotariu, Bogdan Florin Beșleagă și Teodor Alexandru Nedelcu.

Trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi: Marian Volintiru, Ciprian Moga și Daniel Purice. Toți vor purta, începând cu 1 decembrie, gradul de plutonier adjutant.

Inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel Dan – Decebal Muraru a precizat că „înaintarea în gradul următor este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută și apreciată atât munca, implicarea în acțiunile de protecție a vieții, mediului și valorilor materiale, cât și respectarea deontologiei profesionale”.

Tot cu 1 decembrie, în urma promovării concursului, Andrei Olariu s-a alăturat echipei ISU Botoșani, fiind încadrat ca personal contractual în cadrul Serviciului Logistic.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...